Η καινοτομία των λιπαντικών Total Quartz (vid)

Η σειρά λιπαντικών κινητήρων αυτοκινήτων TOTAL QUARTZ επιστρέφει με μια νέα καμπάνια

  • -
  • -
Η καινοτομία των λιπαντικών Total Quartz (vid)
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Την καινοτομία του λιπαντικού κινητήρα TOTAL QUARTZ με τεχνολογία Age Resistance Technology (ART) τονίζει η νέα καμπάνια της εταιρείας. Το λιπαντικό βελτιώνει την προστασία ενάντια στη μηχανική φθορά έως και 64% (σε σύγκριση με τα επίσημα βιομηχανικά όρια δοκιμών). Αυτή η πρόοδος έχει σημαντικό αντίκτυπο στην παράταση της απόδοσης και της μακροζωίας του αυτοκινήτου.

Το RobotQuartz επιστρέφει επίσης σε αυτή την καμπάνια, με μια νέα εμφάνιση! Συμμετέχοντας στην επικοινωνία της σειράς TOTAL QUARTZ από το 2011, το RobotQuartz έχει ανανεωθεί και είναι πλέον πιο σύγχρονο από ποτέ, ενσωματώνοντας πραγματικά την προοδευτική τεχνολογία αιχμής της Total.

Ένα ακόμα μέρος των τελευταίων ειδήσεων σε αυτή τη νέα καμπάνια: το RobotQuartz δεν είναι πλέον μόνο του. Τα νέα ρομπότ-κινητήρες μπαίνουν στη σκηνή, αλλά φαίνονται πολύ φθαρμένα σε σύγκριση με το RobotQuartz, καθώς δεν χρησιμοποιούν το λιπαντικό TOTAL QUARTZ. Η αντίθεση αυτών των λιγότερο συντηρημένων ρομπότ σε σχέση με τον ισχυρότερο κινητήρα στον οποίο έχει χρησιμοποιηθεί το λιπαντικό TOTAL QUARTZ, τονίζει και το moto της καμπάνιας που είναι «Διατηρήστε τον κινητήρα σας καινούργιο για περισσότερο», και υποστηρίζει απόλυτα την υπογραφή του Ομίλου Total: "Committed to better energy”.

To βίντεο της καμπάνιας έχει σκηνοθετηθεί από έναν πολύ έμπειρο Γάλλο σκηνοθέτη, τον Thierry Poiraud. Μεταδίδει την ιστορία χρησιμοποιώντας τους κώδικες επιτυχημένων ταινιών και προσθέτοντας ένα ελαφρύ, κωμικό στοιχείο για να δημιουργήσει μια πρωτότυπη καμπάνια που είναι τόσο αναζωογονητικά μοναδική στον ενεργειακό τομέα... Όπως είναι και για τον κόσμο της διαφήμισης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...