Ο γιος του «κ.Lotus» παραλαμβάνει τη νέα Evora GT410 Sport

Λογική η επιλογή του

  • -
  • -

Μπορεί η Lotus να μην προέκυψε από κάποιο επώνυμο, όπως η Ferrari, η McLaren και η Porsche, αλλά ο ιδρυτής της φίρμας ήταν ο Colin Chapman πριν από πολλές δεκαετίες. Ο γιος του, Clive Chapman, είναι αυτός που κληρονόμησε την εταιρεία του πατέρα του, ενώ παράλληλα είναι ο επικεφαλής της ομάδας Classic Team Lotus.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Lotus, Jean-Marc Gales, είχε την τιμή να παραδώσει τη νέα Evora GT410 Sport στον γιο του ιδρυτή της Lotus. O Clive διάλεξε το νέο του απόκτημα σε σκούρο πράσινο χρώμα, ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι το γρήγορο 2+2 coupe εφοδιάζεται με έναν V6 κινητήρα 3.5 απόδοσης 416 ίππων και 420 Nm ροπής. Το ισχυρό μοτέρ συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων ή προαιρετικά με αυτόματο κιβώτιο. Φυσικά στον εξοπλισμό υπάρχει και το διαφορικό μπλοκέ. Η Lotus αναφέρει ότι έχει 50% περισσότερη κάθετη δύναμη σε σχέση με την προηγούμενη Evora Sport 410, ενώ το 0-96 km/h ολοκληρώνεται σε 3,9 sec. Η μέγιστη ταχύτητα που αγγίζει η GT410 είναι 305 km/h.

O «μικρός» Chapman θα ταξιδέψει με το νέο του αυτοκίνητο στην Αγγλία και την Ευρώπη, μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ της Classic Team Lotus.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...