Έχεις "κολλήσει" με τη Lamborghini Urus;

Προϊόντα που θυμίζουν... το νέο ιταλικό SUV

  • -
  • -

Η νέα Lamborghini Urus έφερε μαζί της και μια σειρά νέων προϊόντων «made in Italy». Δείτε κάποια από αυτά!

 

Ημερολόγιο τοίχου Urus

Για να είσαι πάντα οργανωμένος

Η καλή χρονιά από το… ημερολόγιο φαίνεται! Η Lamborghini προσφέρει ένα ημερολόγιο τοίχου για το 2018, το οποίο αποτελείται από υψηλής ποιότητας γυαλιστερό χαρτί διαστάσεων 60 Χ 35 cm. Αυτή η χρονιά είναι σημαντική για την ιταλική φίρμα μιας και ξεκινάει η εμπορική καριέρα του νέου SUV της ιταλικής φίρμας, η Urus. Ωστόσο, οι σελίδες του ημερολογίου παρουσιάζουν και τα υπόλοιπα μοντέλα της Lamborghini. Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι «made in Italy» και κοστίζει 41 δολάρια! Μπορείτε να το αγοράσετε πατώντας ΕΔΩ!

 

Μοντέλο Urus 1:18

Για τους παθιασμένους

Το τρίτο μοντέλο της γκάμας της Lamborghini αποκαλύφθηκε και όπως ήταν φυσικό η Looksmart (γνωστή κατασκευάστρια μοντέλων μικρής κλίμακας) λάνσαρε ένα 1:18 του νέου SUV. Η σταχτή Urus πατάει επάνω σε ένα ειδικής κατασκευής στάντ από βελούδινη επένδυση. Μπορεί η τιμή να είναι τσουχτερή, αλλά «μπρος τα κάλλη, τί είναι ο πόνος». Συγκεκριμένα, το διακοσμητικό μοντέλο κοστίζει περίπου 300 ευρώ, ενώ για λίγο χρονικό διάστημα μπορείτε να επωφεληθείτε από μια προσφορά έκπτωσης 40%, καθώς και δωρεάν την αποστολή στο χώρο σας. Αν σας ενδιαφέρει η νέα μινιατούρα της Urus τότε μπορείτε να το παραγγείλετε από ΕΔΩ!

 

Καπέλο jockey Urus

Προστασία από τον ήλιο… με στιλ

Η Lamborghini γιορτάζει το λανσάρισμα της νέας Urus, παρουσιάζοντας ένα καπέλο τύπου jockey. Το λογότυπο της ιταλικής φίρμας είναι ραμμένο στο εμπρός κεντρικό σημείο, ενώ παράλληλα συναντάμε τη σιλουέτα της Urus σε σκίτσο και το όνομα του μοντέλου στη δεξιά και στην αριστερή πλευρά αντίστοιχα. Μια ιδιαίτερη κόκκινη πινελιά υπάρχει στο γείσο, η οποία προσδίδει επιπλέον πόντους στο styling. Αποτελείται από 100% βαμβάκι και υπόσχεται σωστή εφαρμογή για οποιοδήποτε κεφάλι. Το κόστος δεν είναι απαγορευτικό, μιας και η τιμή του ορίζεται στα 40 ευρώ. Διαλέξτε το λευκό ή το μαύρο καπέλο Urus και καταχωρίστε την παραγγελία σας ΕΔΩ!

 

T-Shirt Urus

Ιταλική κολεξιόν

Στο πλαίσιο εορτασμού του λανσαρίσματος της νέας Lamborghini Urus, η εταιρεία παρουσιάζει ένα T-shirt με το logo και το σκίτσο του νέου SUV. Στο πίσω μέρος υπάρχει ραμμένο με λευκά γράμματα στο ύψος του αυχένα το «automobile Lamborghini» που συντροφεύεται διακριτικά από την ιταλική σημαία. Το κοντομάνικο μπλουζάκι είναι 100% βαμβακερό, ενώ διατίθεται σε μαύρο και σε λευκό χρώμα. Το κόστος απόκτησης είναι 54 ευρώ, χωρίς τα έξοδα αποστολής. Όσον αφορά τις διαστάσεις, το T-Shirt διατίθεται σε XS, S, L και XXXL. Αν αποφασίσατε ότι το συγκεκριμένο μπλουζάκι δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας, τότε πατήστε ΕΔΩ!

 

Παιδικό αυτοκίνητο Urus

Βρουμ βρουμ

Παραδεχτείτε ότι όταν ήσασταν παιδιά, θέλατε να μεγαλώσετε γρήγορα για να οδηγείτε το δικό σας αυτοκίνητο. Σκεφτείτε τώρα πόσο χαρούμενο θα ήταν το «βλαστάρι» σας εάν του χαρίζατε τη δική του… Urus. Η Rastar είναι η εταιρεία που κάνει αρκετά παιδιά χαρούμενα κατασκευάζοντας μια μικρογραφία του νέου SUV της ιταλικής φίρμας. Το πιτσιρίκι κάθεται επάνω σε μια άνετη σέλα και χειρίζεται τους τροχούς μέσω του σπορ τιμονιού. Η κίνηση πραγματοποιείται μόνο με τα πόδια και το κόστος απόκτησης είναι 133 ευρώ (χωρίς τα έξοδα αποστολής). Μπορείτε να το παραγγείλετε από ΕΔΩ!

 

USB Stick Urus

Φυλάξτε τα αρχεία σας

Θέλεις να κρατάς τα σημαντικότερά σου αρχεία σε ένα ξεχωριστό USB stick; Τότε σίγουρα θα εκτιμήσεις τα 16 GB χωρητικότητας του συγκεκριμένου stick. Μάλιστα, προστατεύεται από μια πλαστική θήκη, που φέρει το λογότυπο URUS και τα χρώματα της ιταλικής σημαίας. Επίσης, διαθέτει ειδικό σπάγκο για να μπορείτε να το δέσετε στο κλειδιά σας ή όπου αλλού σας βολεύει. Το κόστος απόκτησης είναι 44 ευρώ, τιμή αρκετά αλμυρή για ένα USB Stick. Αν παρόλ’αυτά επιθυμείτε να αποκτήσετε το ξεχωριστό αυτό προϊόν, τότε μπορείτε να το παραγγείλετε πατώντας ΕΔΩ!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...