Η νέα Kawasaki Ninja 400 στην Ελλάδα

Το πρώτο βήμα στις super sport μοτοσικλέτες

  • -
  • -

Η νέα Kawasaki Ninja 400 φέρει σχεδιαστικά στοιχεία εμπνευσμένα από τη ναυαρχίδα Ninja H2. Το αεροδυναμικό fairing προσφέρει προστασία από τον αέρα και δίνει την εντύπωση μεγαλύτερης σε κυβισμό μοτοσυκλέτας, τραβώντας τα βλέμματα στον δρόμο. Οι αιχμηροί, διπλοί LED προβολείς τονίζουν τον επιθετικό sport χαρακτήρα της Ninja 400.

Ο νέος κινητήρας 399 cc αποδίδει 45 PS. Ο συμπλέκτης (Assist & Slipper) έχει ελαφρύτερη αίσθηση στη μανέτα και μειώνει την ολίσθηση του τροχού σε απότομα κατεβάσματα ταχυτήτων.

Χάρη στο νέο, ελαφρύ πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα, το συνολικό βάρος είναι μειωμένο σε σχέση με την προκάτοχο Ninja 300, στα 168 κιλά, βελτιώνοντας αισθητά το χειρισμό και την ευελιξία της μοτοσυκλέτας. Εξοπλισμένη με καλύτερα φρένα (με δίσκο 310mm εμπρός και την πιο compact μονάδα ABS της Nissin) και αναθεωρημένες αναρτήσεις, η νέα Ninja 400 παρέχει υψηλό επίπεδο οδήγησης στις entry-level μοτοσυκλέτες.

Το χαμηλό ύψος σέλας (785mm) και η θέση οδήγησης, σε συνδυασμό με την οικονομική κατανάλωση καυσίμου (4,1 l / 100 km), προσδίδουν στη Ninja 400 χρηστικότητα και άνεση για την καθημερινή μετακίνηση.

Η νέα Ninja 400 είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς: Μαύρο στα 6.490€ και πράσινο (KRT Edition) στα 6.690€

Ανακαλύψτε από κοντά τη συναρπαστική Ninja 400 στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Kawasaki: www.kawasaki.gr/el/dealers.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...