Οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική Οδό επί 170 χλμ!

Τραγική κατάληξη είχε η καταδίωξη, καθώς ο οδηγός που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα τραυματίστηκε θανάσιμα

  • -
  • -

Ένα σπάνιο συμβάν καταγράφηκε το πρωί της Δευτέρας 5 Μαρτίου στην Εθνικό Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Ένα λευκό ΙΧ εισήλθε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο από το Κόμβο Βελεστίνου και άρχισε να κινείται με κατεύθυνση προς Αθήνα με υψηλές ταχύτητες!

Οι κάμερες της εταιρείας διαχείρισης το εντόπισαν άμεσα και ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση με περιπολικά για να τον σταματήσουν, προκειμένου να μην προκαλέσει σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ενώ παράλληλα έκλεισαν οι είσοδοι στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός όμως βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση και δεν σταματούσε, ενώ έσπαγε και τις μπάρες στα διόδια. Τελικά στήθηκε μπλόκο με περιπολικά και φορτηγά στα διόδια της Τραγάνας, περίπου 170 χλμ. από το σημείο στο οποίο εισήλθε στην Εθνική Οδό.

Ο οδηγός προσέκρουσε στα φορτηγά με υπερβολική ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός ενός εκ των φορτηγών, ο οποίος δεν είχε προλάβει να απομακρυνθεί. Σύμφωνα με το Lamia Report πρόκειται για έναν 49χρονο, κάτοικο Φαρσάλων, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Από τη νεκροτομή θα διαπιστωθεί αν βρισκόταν και υπό την επήρεια ουσιών.

[Πηγή: Lamia Report]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...