Εσύ δεν θα ήθελες να κάθεσαι εδώ; (vid)

Τα σπορ καθίσματα του Opel Insignia GSi συνδυάζουν εμφάνιση και άνεση

  • -
  • -

Πώς ξεχωρίζει ένα αυτοκίνητο επιδόσεων από τις συμβατικές εκδόσεις; Προφανώς από την εξωτερική του εμφάνιση. Οι αλλαγές πρέπει όμως να συνεχίζονται και στο εσωτερικό, με στόχο ο οδηγός και οι επιβάτες να αντιλαμβάνονται άμεσα ότι βρίσκονται μέσα σε κάτι… σπέσιαλ. Όπως στην περίπτωση του Insignia GSi, του σπορ οικογενειακού μοντέλου της Opel.

Η γερμανική μάρκα επεξηγεί αναλυτικά σε ένα video πώς σχεδίασε και κατασκεύασε τα σπορ καθίσματα με πιστοποίηση AGR. Εκτός από πλευρική στήριξη προσφέρουν και υψηλά επίπεδα άνεσης, καθώς είναι κλιματιζόμενα, πλήρως ρυθμιζόμενα και έχουν λειτουργία μασάζ. Είναι διαθέσιμα τόσο στο sedan GSi όσο και στο GSi Sports Tourer.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ INSIGNIA GSI;

Το ιδιαίτερο με τα συγκεκριμένα καθίσματα είναι ότι δεν τα κατασκευάζει προμηθευτής της Opel αλλά η ίδια η γερμανική μάρκα. Παράλληλα είναι και ελαφρύτερα: ενώ το κάθισμα του Corsa OPC (χωρίς τον εξοπλισμό άνεσης) ζυγίζει 28 κιλά, αυτό του Insignia GSi έχει βάρος 26 κιλά.

Το βενζινοκίνητο GSi (διατίθεται και έκδοση diesel) φέρει 2λιτρο turbo με ισχύ 260 ίππους και ροπή 400 Nm. Τα 100 km/h έρχονται από στάση σε μόλις 7,3 sec, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 km/h.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...