Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το σπορ Opel Insignia;

Άνοιξε η διαδικασία παραγγελιών για την έκδοση GSi με τους 260 ίππους

  • -
  • -

Τα αρχικά GSi είχαν εμφανιστεί τελευταία φορά στη γκάμα της Opel το 2012, με το Corsa. Η γερμανική μάρκα επαναφέρει τη σπορ έκδοση, λανσάροντας το Insignia GSi Grand Sport, το οποίο είναι διαθέσιμο προς παραγγελία στη χώρα μας, με τιμή εκκίνησης τα 44.350 ευρώ.

Πέρα από τις οπτικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το απλό Insignia (φουσκωμένο body kit, μεγάλες εισαγωγές αέρα με περίγραμμα χρωμίου στον εμπρός προφυλακτήρα, πίσω αεροτομή, τροχοί 20 ιντσών), η έκδοση GSi ξεχωρίζει χάρη στο 2λιτρο turbo με τους 260 ίππους και τα 400 Nm ροπής. Τα 100 km/h έρχονται από στάση σε μόλις 7,3 sec, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 km/h.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 48 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPad

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 48 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Στάνταρ είναι η τετρακίνηση με σύστημα torque vectoring στον πίσω άξονα, η χαμηλωμένη ανάρτηση κατά 10 mm, το ρυθμιζόμενο πλαίσιο FlexRide (με ρυθμίσεις Standard, Tour, Sport και Competition), τα δισκόφρενα της Brembo (διαμέτρου 345 mm) και τα ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 S.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ OPEL INSIGNIA ΜΕ ΤΟΝ 1.6 DIESEL

Το πιο άκαμπτο αμάξωμα και το κατά πολύ μειωμένο βάρος σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, επέτρεψε στο Insignia GSi να είναι κατά 12 sec ταχύτερο στο Nurburgring από το Insignia OPC, αν και υστερεί σε ισχύ κατά 65 ίππους! (

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...