Ανάκληση Jeep Compass, Patriot και Dodge Caliber

Για τη Μονάδα Ελέγχου Αερόσακου / Προεντατήρα

  • -
  • -

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ Α.Ε., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί ανάκληση αυτοκινήτων JEEP Compass (τύπος MK49), JEEP Patriot (τύπος MK74) και DODGE Caliber (τύποι PM και P3).

Η ανάκληση αφορά σε 259 οχήµατα, µοντέλα ετών 2010 – 2014 (JEEP Compass και Patriot) και 2010 – 2012 (DODGE Caliber), µε αριθµούς πλαισίου:

1;?%$&#!^*D@@@@@@, όπου:

; = B ή C ή J

? = 3 ή 4

% = C ή N

$ = B ή F ή J ή T

& = 2 ή 4 ή 5 ή C

# = A ή C ή F ή G ή H

! = A ή B ή U

^ = Χ ή 1-9

* = A ή B ή C

@@@@@@ = 6-ψήφιος αριθµός παραγωγής.

Η Μονάδα Ελέγχου Αερόσακου / Προεντατήρα σε ορισµένα από τα ανωτέρω οχήµατα ενδέχεται να δυσλειτουργήσει µε αποτέλεσµα την µη σωστή ενεργοποίηση του αερόσακου και του προεντατήρα.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων, θα ενηµερωθούν είτε µέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως µε προσωπική επιστολή, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτηµένα συνεργεία της LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΕ, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχηµά τους, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε την Τεχνική ∆ιεύθυνση της εταιρείας LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΕ στο τηλέφωνο 210 6700800. Επιπρόσθετα, ο ιδιοκτήτης µπορεί να ελέγξει για τις εκκρεµότητες σε διορθωτικές ενέργειες του οχήµατός του µέσω της ακόλουθης διασύνδεσης http://recalls.jeep-hellas.gr/ µε την εισαγωγή στο αντίστοιχο πεδίο των 8 τελευταίων αριθµών του αριθµού πλαισίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...