Από το μονοθέσιο της F1 στην Aston Martin Valkyrie (video)

Ο Daniel Ricciardo επιβεβαίωσε την παραγγελία του

  • -
  • -

Ο Αυστραλιανός πιλότος της Formula 1, Daniel Ricciardo, είχε πρόσφατα μια συζήτηση με τον γνωστό youtuber, Shmee στο Abu Dhabi. Εκεί ο οδηγός της Red Bull επιβεβαίωσε την κράτησή του για το υπεραυτοκίνητο της Aston Martin, τη Valkyrie (περισσότερα για αυτό μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ). Ο Ricciardo δεν έχει μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων, αλλά το ενδιαφέρον του οφείλεται στη σχέση του με την Aston Martin και την ομάδα της Red Bull Racing.

Δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα η τελική μορφή του μοντέλου, μιας και βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Ωστόσο, πολλά πρωτότυπα και φωτογραφίες έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς. Ο Ricciardo ανέφερε ότι θα επιθυμούσε να λάβει μέρος στην εξέλιξη της Valkyrie και να είναι ένας ή και ο πρώτος πίσω από το τιμόνι ενός τέτοιου δημιουργήματος.

Έχουν περάσει 18 μήνες περίπου από την πρώτη εμφάνιση της πρωτότυπης Aston Martin Valkyrie. Από τότε, το μοντέλο έχει αλλάξει τόσο σχεδιαστικά όσο και αεροδυναμικά. Σε αντίθεση από τη Mercedes-AMG Project One που εφοδιάζεται από κινητήρα της Formula 1, η Valkyrie διαθέτει έναν πιο «παραδοσιακό» κινητήρα. Τέλος, η βρετανική εταιρεία υπόσχεται ότι το «πιστάδικο» αυτοκίνητο μπορεί να αντιμετωπίσει μονοθέσιο της F1.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...