Δες όλα τα SUV σε μια σελίδα!

Η πιο δημοφιλής κατηγορία βρήκε το δικό της «σπίτι» στο gocar.gr

  • -
  • -

Μικρά, μικρομεσαία ή μεγάλα, τα SUV αποτελούν την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη κατηγορία της αυτοκίνησης. Είτε πρόκειται για εργένηδες, νέα ζευγάρια, οικογενειάρχες ή απλά λάτρεις της περιπέτειας, το κοινό τα λατρεύει. Και οι εταιρείες ανταποκρίνονται, παρουσιάζοντας συνεχώς νέα μοντέλα. Περισσότερα από 1 στα 4 νέα αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη είναι SUV και το ποσοστό αυτό εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει το 35% μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Τώρα μπορείς να βρεις όλα τα SUV της ελληνικής αγοράς σε μία σελίδα! Μέσω του κεντρικού μενού: KAINOYΡΙΑ --> ΟΛΑ ΤΑ SUV!

Πώς θα περιηγηθείτε στη σελίδα των SUV;

Προεπιλεγμένα, η κατηγοριοποίησή τους γίνεται με βάση την ημερομηνία λανσαρίσματος (από νεότερο προς παλαιότερο). Δίνεται επίσης η δυνατότητα εμφάνισης των SUV με βάση την τιμή τους: από το φθηνότερο προς το ακριβότερο ή ανάποδα. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε επιπλέον φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα ανάλογα με τα δικά σας κριτήρια: την μάρκα, την κίνηση (4x4, μπροστά, πίσω) και το καύσιμο (βενζίνη ή πετρέλαιο). 

Πατώντας πάνω στη φωτογραφία ή το όνομα κάθε SUV, έχετε πρόσβαση στη σελίδα του αυτοκινήτου όπου θα βρείτε πλήθος πληροφοριών, όπως αναλυτικό τιμοκατάλογο, τεχνικά χαρακτηριστικά, δοκιμές, video και φωτογραφίες.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ SUV ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...