Τι ετοίμασε η Mercedes-Benz για τη Φρανκφούρτη;

Αγωνιζόμενη «εντός έδρας», η γερμανική μάρκα θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις

  • -
  • -

Με το υβριδικό hypercar Project ONE να κατέχει κεντρική θέση στο τεράστιο περίπτερό της, η Mercedes-Benz περιμένει τις εκατοντάδες χιλιάδες επισκεπτών του σαλονιού αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, από τις 14 έως τις 24 Σεπτεμβρίου. Τα 50ά γενέθλια της AMG αποτελούν ιδανικό timing για το κορυφαίο αυτοκίνητο επιδόσεων, το οποία θα δανείζεται τεχνολογία απευθείας από την ομάδα της Mercedes-AMG στη Formula 1.

Το Project ONE που θα παρουσιαστεί θα βρίσκεται πολύ κοντά από πλευράς εμφάνισης στο αυτοκίνητο παραγωγής, το υβριδικό σύστημα του οποίου αναμένεται να ξεπερνά τους 1.000 ίππους. Όσο για τις επιδόσεις θα είναι αυτό που ονομάζουμε «εκρηκτικές», με τα 100 km/h να έρχονται από στάση σε λιγότερο από 2,5 sec.

Παράλληλα, η Mercedes-Benz έχει ετοιμάσει ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό μοντέλο στην μικρομεσαία κατηγορία, μία έκδοση με κυψέλες καυσίμου της GLC (με αυτονομία 500 km) και ένα smart που θα δείχνει το μέλλον όσον αφορά την κοινή χρήση οχημάτων στις μεγαλουπόλεις.

Πρεμιέρα θα κάνουν επίσης οι ανανεωμένες εκδόσεις coupe και cabriolet της S‑Class (σε απλή και AMG παραλλαγή), αλλά και το πρώτο pick up της μάρκας, η X‑Class.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...