Γιατί θα καλύψεις μια Ferrari με λογότυπα Louis Vuitton; (vid)

Γιατί ΜΠΟΡΩ θα ήταν η απάντηση του 15χρονου Rashed

  • -
  • -

Θυμάσαι πώς ήσουν στα 15 σου; Τώρα δες τον Rashed Belhasa ή όπως είναι το ψευδώνυμό του στο Youtube “Money Kicks”. Ο Rashed είναι γιος του Ahmed Saif Belhasa, μεγιστάνας από το Dubai με περιουσιακή αξία που αγγίζει τα 2,1 δισ. δολάρια. Ο πιτσιρικάς αποφάσισε να τυλίξει την Ferrari F12Berlinetta του με μεμβράνες που έχουν το λογότυπο της Louis Vuitton. Γιατί; Συνήθως δεν μπορείς να βρεις λογική εξήγηση στις πράξεις των ζάπλουτων.

Ο Rashed λατρεύει τα παπούτσια και γι’αυτό έχει το προσωπικό του δωμάτιο (που μοιάζει σαν σπίτι) για να φυλάει με ασφάλεια και στην ιδανική θερμοκρασία όλα του τα παπούτσια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα έχει φορέσει. Τα περισσότερα που αγοράζει είναι συλλεκτικά και μπορεί να αγγίζουν 6ψήφιο αριθμό. Επίσης, ο 15χρονος «συζεί» με άγρια ζώα όπως είναι τίγρεις και λεοπαρδάλεις, χωρίς… κανέναν ιδιαίτερο λόγο.

Όσον αφορά τη νέα «απόχρωση» του αυτοκινήτου, φάνηκε πολύ χαρούμενος για αυτή την κίνηση, ενώ δεν έχει τη χαρά να οδηγήσει κανένα αυτοκίνητο της συλλογής του λόγω ηλικίας. Φυσικά κυκλοφορεί με τον προσωπικό του σοφέρ. Είναι μεγάλος φαν του youtube και το βίντεο που το ανέβασε στο κανάλι του κοντεύει τις 2 εκατομμύρια προβολές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...