Έλληνας στην ηγεσία της FCA Greece

Ο Γιώργος Μπακόπουλος ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην FCA Greece

  • -
  • -

Στην κορυφή της ιεραρχίας της FCA Greece αναρριχήθηκε ο Γιώργος Μπακόπουλος, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου από τον Paulo Carelli, ο οποίος με τη σειρά του και έπειτα από έξι χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα, μετακινείται σε ανώτερη θέση του Ομίλου FCA στην Ισπανία.

Ο Γιώργος Μπακόπουλος διετέλεσε Διευθυντής Πωλήσεων τα τελευταία δύο χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Νοέμβριο του 2015 για τις μάρκες FIAT, Alfa Romeo, Abarth και FIAT Professional, με αξιόλογα αποτελέσματα, τα οποία αναμφίβολα αναγνωρίστηκαν και δίχως άλλο διαδραμάτισαν αποφασιστικό ρόλο στην ανέλιξή του στην ιεραρχία της εταιρείας.

Η εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου για περισσότερα από 20 χρόνια, σε διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες όπως η Hyundai και Kia Motors Greece σίγουρα αποτελούν σημαντικό εφόδιο στο νέο έργο του Γ. Μπακόπουλου. Επιπλέον, ο νέος Διευθύνον Σύμβουλος της FCA Greece είναι κάτοχος πτυχίου Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Leicester.

Σε μία ιδιαιτέρως απαιτητική χρονική περίοδο για την Ελλάδα, η μητρική εταιρεία FCA Italy S.p.A  δείχνει εμπράκτως την εμπιστοσύνη της στη θυγατρική της FCA Greece AE, με την επιλογή,  μετά από 12 χρόνια, ενός  Έλληνα για να αναλάβει τα ηνία της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...