Tίτλοι τέλους για την Dodge Viper

Bye bye δυνατή μου "οχιά"!

  • -
  • -

Δεν μπορεί, κάποια στιγμή το είχατε οδηγήσει αυτό το αμερικάνικο υπεραυτοκίνητο. Φυσικά και όχι στην πραγματικότητα, αλλά σε κάποιο βιντεοπαιχνίδι! Από εκεί ίσως να πήρατε μια ιδέα για το πόσο αξίζει τόσο χρηματικά όσο και σαν αυτοκίνητο η Dodge Viper… Δυστυχώς ήρθε το τέλος της, μιας και FCA (Fiat Chrysler Automobiles) επιβεβαίωσε ότι η γραμμή παραγωγής του μοντέλου θα κλείσει στις 31 Αυγούστου.

Στην ανακοίνωση της FCA αναφέρθηκε ότι οι 87 υπάλληλοι που θα απασχοληθούν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού στο εργοστάσιο πρόκειται να απορροφηθούν σε άλλα εργοστάσια του ομίλου. Επίσης, εκπρόσωπος της FCA, Jodi Tinson, ανέφερε ότι η γραμμή παραγωγής του εργοστασίου δεν θα εγκαταλειφθεί, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τη μελλοντική του χρήση.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Dodge Viper σταμάτησε την παραγωγή της λόγω των χαμηλών αριθμών πωλήσεων, αλλά τα νούμερα κάνουν λόγο για αύξηση κατά 33% τον τελευταίο χρόνο, που ίσως οφείλεται στους ενδιαφερόμενους που έχουν στο στόχαστρό τους τη Final Edition!

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...