Piaggio Beverly 300 ABS με 4.090 ευρώ

Για περιορισμένο αριθμό scooter

  • -
  • -

Η Piaggio δελεάζει ακόμα περισσότερο τους ενδιαφερόμενους προσφέροντας ένα από τα δημοφιλέστερα scooter της αγοράς σε προνομιακή τιμή. Συγκεκριμένα, το νέο Piaggio Beverly 300 ABS και 300 S ABS διατίθεται στα 4.090 ευρώ για περιορισμένο αριθμό οχημάτων. 

Το Beverly προσφέρει ευελιξία, αξιοπιστία και ασφάλεια, γι’ αυτό και κέρδισε τις καρδιές του μεγαλύτερου μέρους του κοινού. Το Beverly 300 ABS, είναι εφοδιασμένο με τον μονοκύλινδρο 4-χρονο, 4-βάλβιδο κινητήρα 278 cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί σε Euro4: γρήγορος, αξιόπιστος και οικονομικός στην κατανάλωση (31,2 χλμ./ λίτρο στον κύκλο δοκιμών WMTC). Ένας δυνατός κινητήρας και ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό πλαίσιο τύπου μοτοσυκλέτας αποτελούν τα βασικά στοιχεία που καθιστούν το Beverly ιδανικό τόσο για τις αστικές όσο και τις υπεραστικές μετακινήσεις.

Εξοπλίζεται με προηγμένο σύστημα ABS/ASR που περιλαμβάνεται στον στάνταρντ εξοπλισμό, έτοιμο να επέμβει σε κάθε τύπο οδοστρώματος. Υπάρχει θύρα USB στο εσωτερικό της ποδιάς, το Bike Finder - σύστημα ταχείας αναγνώρισης και εντοπισμού του οχήματος μέσω της ενεργοποίησης των φλας - καθώς και τη μεγάλη χωρητικότητα του χώρου αποθήκευσης, ικανή να φιλοξενήσει δύο full-face κράνη.

 

• Beverly 300 ABS – προτεινόμενη τιμή λιανικής 4.090 €

• Beverly 300 S ABS – προτεινόμενη τιμή λιανικής 4.090 €

• Beverly 300 “POLICE” ABS – προτεινόμενη τιμή λιανικής 4.190 €

Σημείο πώλησης Piaggio για να επιλέξετε την έκδοση που σας ταιριάζει και να επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...