Η Seat επιμένει... ισπανικά

Η μάρκα συνεχίζει να «ψαρεύει» ονόματα από το χάρτη της χώρας

  • -
  • -

Φαντάζεστε να είχαμε μία ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία και να είχε μοντέλα Mykonos, Santorini και Corfu; Εκτός από τις πωλήσεις θα κερδίζαμε και σε διαφήμιση για τα νησιά μας. Κάπως έτσι σκέφτονται στην Seat και παρά το γεγονός ότι αποτελεί θυγατρική ενός γερμανικού ομίλου διατηρεί τον ισπανικό χαρακτήρα της.

Τον Οκτώβριο θα μάθουμε το όνομα του νέου – 7θέσιου – SUV, το οποίο θα είναι το αντίστοιχο μοντέλο του Skoda Kodiaq. Για πρώτη φορά η Seat ζήτησε από το κοινό να το... βαφτίσει μέσω διαδικτύου. Αρκεί το προτεινόμενο όνομα να προέρχεται από την Ισπανία.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ GOCAR ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ SEAT SUV

Άλλα 13 αυτοκίνητα στην ιστορία της Seat που έχει δανειστεί όνομα από την Ισπανία. Οι περισσότεροι γνωρίζουν το Ibiza που προέρχεται από το κοσμοπολίτικο νησί και το Leon, από την ομώνυμη πόλη στα βόρεια της χώρας. Το πολυμορφικό Alhambra προέρχεται από το παλάτι-κάστρο στη Γρανάδα, το Toledo από την πανέμορφη μεσαιωνική πόλη, τα SUV Ateca και Arona από μικρές σε πληθυσμό πόλεις.

Είχαν προηγηθεί τα Seat Ronda (1982), Malaga (1985), Marbella (1986), Cordoba (1993), Arosa (1997), Inca (1995) και Altea (2004).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...