Arista: Εμείς έτσι ονομάσαμε το νέο SEAT. Εσείς;

Μπείτε και δηλώστε το δικό σας όνομα

  • -
  • -

Μπορεί η Skoda να έφτασε μέχρι την Αλάσκα για να δώσει ένα όνομα στα νέα της μοντέλα (Kodiaq και Karoq), ωστόσο η αδερφή εταιρεία SEAT ζητάει από εσάς να της προτείνετε το όνομα που θα δώσει στο επόμενό της μοντέλο. Έτσι, από σήμερα, 1η Ιουνίου, η SEAT δίνει τη δυνατότητα σε όλους να προτείνουν το όνομα που τους αρέσει και μετά να ψηφιστεί το καλύτερο. Αυτό που θα επικρατήσει θα είναι και το όνομα του νέου 7θέσιου SUV.

Όποιος είναι στη διάθεση να βοηθήσει, μπορεί να στείλει την ιδέα του μέχρι τις 22 Ιουνίου ΕΔΩ. ΩΣΤΟΣΟ, δεν μπορείς να στείλεις ό,τι πιστεύεις εσύ θα είναι καλό, αλλά θα πρέπει να έχει κάποιες προδιαγραφές:
Α) Το όνομα πρέπει να προέρχεται από ένα γεωγραφικό μέρος/σημείο της ισπανικής χώρας.
Β) Πρέπει να πληροί τις αξίες και να συνάδει με τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας.
Γ) Θα πρέπει να είναι εύκολο να προφέρεται σε όλες τις γλώσσες του κόσμου.

Η SEAT θα αξιολογήσει όλες τις προτάσεις, ενώ οι τελικές επιλογές θα είναι έτοιμες στις 12 Σεπτεμβρίου, στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης. Το κοινό θα έχει 13 μέρες για να ψηφίσει αυτό που τους αρέσει περισσότερο και στις 15 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί η τελική ονομασία.

Το νέο SUV θα μπορεί να φιλοξενήσει 5 ή 7 επιβάτες στο εσωτερικό του και θα βασίζεται σε μια νέα τροποποιημένη εκδοχή της MQB πλατφόρμας. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά δεν απέχουν από αυτά που έχουμε συναντήσει από το Kodiaq.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...