Νέα μοντέλα Volkswagen και οι ημερομηνίες τους

Στο ετήσιο συνέδριο της Volkswagen που έλαβε χώρα στο Wolfsburg της Γερμανίας, η εταιρεία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες λανσαρίσματος νέων μοντέλων

  • -
  • -

Ο προγραμματισμός της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αναφέρει ότι το επόμενης γενιάς Polo θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο. Όπως και το αδερφάκι του, SEAT Ibiza, έτσι και το νέο Polo θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της φίρμας, MQB A0. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα τον Αύγουστο θα ντεμπουτάρει το T-Roc, ενώ τον ίδιο μήνα θα ξεκινήσει στην γραμμή παραγωγής για την αγορά της Κίνας το Phideon.

Ακόμα μια προσθήκη στην γκάμα της Volkswagen είναι το Virtus, το οποίο δεν αφορά την ευρωπαϊκή αγορά. Το Virtus είναι στην ουσία το Polo σε sedan εκδοχή και θα προσφέρεται στη νότια Αμερική από τον Νοέμβριο και έπειτα. Την ίδια περίοδο θα κατασκευάζεται και το νέας γενιάς Touareg, ενώ κοντά θα βρίσκεται και η κατασκευή  του νέου Jetta.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, η Volkswagen ανακοίνωσε ότι τα επόμενα χρόνια θα αυξηθεί ο αριθμός των SUV και συγκεκριμένα μέχρι το τέλος της δεκαετίας, η εταιρεία θα προσφέρει 19 διαφορετικά αυτοκίνητα ελευθέρου χρόνου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...