Επίσημο βίντεο του νέου Volkswagen T-Roc (video)

Μερική αποκάλυψη του νέου crossover της έκανε η γερμανική εταιρεία, αφού το παρουσιάζει σε ένα βίντεο, αλλά με έντονο καμουφλάζ

  • -
  • -

Οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου μικρού Volkswagen T-Roc έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και σας τις έχουμε ήδη παρουσιάσει. Σήμερα η Volkswagen έρχεται με ένα επίσημο βίντεο να τονώσει ακόμα περισσότερο το έντονο ενδιαφέρον του κοινού για το μικρό της T-Roc.

Το αυτοκίνητο παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια των τελικών του δοκιμών σε ζεστό κλίμα, με μπόλικο καμουφλάζ που… σπάει τις γραμμές του. Στην πράξη πατάει στη νέα πλατφόρμα MQB A0 του ομίλου Volkswagen η οποία θα χρησιμοποιηθεί και στο νέο Seat Ibiza, αλλά και το επερχόμενο Volkswagen Polo.

Έτσι και όσον αφορά την κατηγορία του αναμένεται με μήκος περίπου 4,3 m να ανταγωνιστεί τα Nissan Juke, Renault Captur και Jeep Renegade. Κάτω από το καπό του θα υπάρχουν όλοι οι γνωστοί κινητήρες του ομίλου, με βασικό τον 3κύλινδρο τούρμπο 1.000άρη, ενώ πιο πάνω θα τοποθετηθεί ο νέος 1.5 TSI όσον αφορά τους βενζίνης, ενώ στο στρατόπεδο των diesel θα βρίσκονται, ο 1.6 TDI και ο μεγάλος 2.0 TDI.

Η μετάδοση της κίνησης θα περνάει στους εμπρός τροχούς, ενώ στους πιο ισχυρούς κινητήρες θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του συνδυασμού με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με διπλό συμπλέκτη. Η παρουσίαση του νέου Volkswagen αναμένεται να γίνει τον επόμενο μήνα, με την κυκλοφορία του στην αγορά να έχει προγραμματιστεί για μέσα στο καλοκαίρι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...