Οι καλλονές της Opel παρελαύνουν

Ο στόλος ιστορικών οχημάτων της Opel σε ένα ράλι που διασχίζει τρεις χώρες

  • -
  • -

Έξι από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα της Opel θα συμμετέχουν σε ένα ιστορικό ράλι που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Μαΐου και θα περάσει από τις χώρες, τη Γερμανία, την Ελβετία και την Αυστρία. Ο αγώνας θα ξεκινήσει από το Bregenz και θα συνεχίσει βόρεια προς Memmingen και νότια στο Brand. Το σκέλος κάθε ημέρας θα ολοκληρώνεται στην αίθουσα φεστιβάλ του Bregenz, όπου οι φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά μερικά από τα κορυφαία μοντέλα στην ιστορία του αυτοκινήτου. Φέτος, η Opel δίνει δυναμικά το παρών με έξι συμμετοχές:

  • Νο 11, 1976 Opel Diplomat B V8 μακρύ, Peter Küspert & Roman Knižka
  • Νο 12, 1966 Opel Kapitän A V8, Jockel Winkelhock & Tim Wilde
  • Νο 13, 1956 Opel Kapitän, Harald Hamprecht & Robin Hornig
  • Νο 14, 1991 Opel Lotus Omega, Stefan Voswinkel & Patrick Munsch
  • Νο 15, 1966 Opel Admiral A V8, Boris Pieritz & David Hamprecht
  • Νο 16, 1972 Opel Commodore B GS/E, Dr. Gereon Wischerhoff & Michael Kretzschmar (Νικητής της ειδικής διαδρομής 2016 Opel)

Το πρώτο αυτοκίνητο με τον αριθμό 11 στις πόρτες του είναι ένα Opel Diplomat με μακρύ μεταξόνιο το οποίο χρησιμοποιήθηκε και ως προεδρική λιμουζίνα από τον Αμερικανό Πρόεδρο Gerald Ford όταν αυτός επισκέφθηκε τη Γερμανία το 1976.



Ένα Kapitan A σε ιδιαίτερο χρυσαφί χρώμα είναι το αυτοκίνητο με τον αριθμό 13, ενώ το εκρηκτικό Opel Omega με το σεντάν αμάξωμα και κινητήρα Lotus είναι το ιστορικό με τον αριθμό 14. Ένα Commodore GS/E coupe βελτιωμένο από τον οίκο Irmscher με 190 ίππους, είναι το αυτοκίνητο με το οποίο οι Walter Rohrl και Jochen Berger κατέκτησαν τη νίκη στο ράλι Μόντε Κάρλο και θα συμμετέχει με τη σειρά του φορώντας τον αριθμό 16.

Δίπλα στα κοσμήματα της Opel θα στέκεται το νέο Insignia GS (Grand Sport) το οποίο έρχεται ως συνδετικός κρίκος να συνεχίσει την ιστορία των μεγάλων οχημάτων της φίρμας. Σημαντικά βελτιωμένο σε όλους τους τομείς πατά σε νέα πιο ελαφριά πλατφόρμα, προσφέροντας καλύτερες επιδόσεις, χαμηλότερη κατανάλωση και πιο οδηγοκεντρική φιλοσοφία.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...