Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Toyota Yaris

Από 12.000 ευρώ θα ξεκινούν οι τιμές του νέου ιαπωνικού supermini, με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού

  • -
  • -

Η βασική έκδοση του νέου Toyota Yaris με τον 1.000άρη κινητήρα θα ξεκινά από τα 12.000 ευρώ, ενώ το νέο μοτέρ των 1,5 λίτρων - που αντικαθιστά το 1.33 - θα έχει τιμή εκκίνησης τα 13.100 ευρώ. Ο diesel 1.4D-4D θα διατίθεται προς 16.200 ευρώ, ενώ η Hybrid έκδοση που θα έχει από τη βάση της πιο πλούσιο εξοπλισμό από τις υπόλοιπες κινητήριες εκδόσεις θα έχει τιμή 16.690 ευρώ.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο επίπεδο εξοπλισμού το οποίο είναι πλούσιο από τη βασική κιόλας έκδοση και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σύστημα ασφάλειας Toyota Safety Sense, HAC, Bluetooth, αισθητήρες βροχής, Hill Assist Control για υποβοήθηση εκκίνησης στην ανηφόρα, A/C και ραδιο/CD. Η υβριδική έκδοση θα διαθέτει εκτός των άλλων από τη βασική της έκδοση, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών.

Η αμέσως επόμενη θα εξοπλίζεται επιπλέον με νέα φώτα projector, έγχρωμη οθόνη αφής TFT 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, έγχρωμη οθόνη πληροφοριών TFT 4,2 ιντσών, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, ηλεκτρικά παράθυρα και πίσω, δερμάτινο τιμόνι, cruise control για το diesel καθώς θα έχει και περισσότερες επιλογές σε επίπεδο εξατομίκευσης. Το Hybrid θα έχει ακόμα φώτα ημέρας LED, πίσω φωτιστικά σώματα ίδιας τεχνολογίας και νέα επένδυση Black στην πίσω κολόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ανανεώθηκε το Toyota Yaris

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...