Ανανέωση για το Toyota Yaris

Οι Ιάπωνες φρεσκάρουν το ευρωπαϊκό τους supermini σε 900 σημεία

  • -
  • -

Το ευρωπαϊκό Yaris αλλάζει στα σημεία και δεν είναι λίγα, αφού ξεπερνούν τα 900 στο σύνολό τους. Έτσι, το νέο Toyota Yaris 2017 έρχεται με πιο φρέσκια σχεδίαση, δυναμικές επιδόσεις και βελτιωμένη ασφάλεια. Αισθητική το νέο Yaris διακρίνεται για τις αλλαγές που έχει στους προφυλακτήρες και το εμπρός μέρος, που έχουν ως στόχο να του χαρίσουν πιο δυναμική εμφάνιση.

Νέα είναι τα φωτιστικά σώματα, η τραπεζοειδής μάσκα, η πίσω πόρτα και ο προφυλακτήρας, όπως και τα φώτα τύπου LED. Δύο νέα χρώματα προστέθηκαν στην παλέτα του νέου Yaris, Hydro Blue και Tokyo Red. Στο εσωτερικό οι αλλαγές εστιάζονται στη νέα έγχρωμη οθόνη 4,2 ιντσών, το νέο τιμόνι με τα τρία μπράτσα, piano black διακοσμητικά στοιχεία, διαφορετικής σχεδίασης αεραγωγούς, και μπλε όργανα.

Διαθέσιμο σε διάφορα επίπεδα εξοπλισμού, το βασικό, το Mid με οθόνη αφής 4,2 ιντσών, το Mid+ με ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών και το Bi-Tone με διχρωμία τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Επιπλέον, το Chick εστιάζει στην πολυτέλεια, με στοιχεία χρωμίου, μαύρες λεπτομέρειες και επενδύσεις από δέρμα και ύφασμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Νέος 1.500άρης κινητήρας για το Toyota Yaris

Στον τομέα των κινητήρων η μεγάλη αλλαγή αφορά την αντικατάσταση του ατμοσφαιρικού 1.33 βενζίνης με τον νέο επίσης ατμοσφαιρικό 4κύλινδρο 1.5 ο οποίος αποδίδει 111 ίππους και 136 Nm ροπής και εξασφαλίζει καλύτερες επιδόσεις στο νέο Yaris, με τα 0-100 km/h να ολοκληρώνονται σε 11 sec, ενώ πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων Euro 6.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Γρήγορη έκδοση Toyota Yaris με 210+ ίππους

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...