Αν αυτό είναι Buick τότε εγώ είμαι η Miranda Kerr (vid)

Το διάσημο top model πρωταγωνιστεί στη διάφημιση της αμερικάνικης μάρκας για το Super Bowl

  • -
  • -

Η Buick είναι θυγατρική της General Motors, με αυτοκίνητα που τοποθετούνται από πλευράς πολυτέλειας ανάμεσα σε αυτά της Chevrolet και της Cadillac. Η γκάμα της περιλαμβάνει το ανοικτό Cascada και το SUV Encore, τα οποία βασίζονται στο αντίστοιχο cabrio και το Mokka X της Opel.

Αυτά τα δύο μοντέλα διαφημίζονται στο τηλεοπτικό σποτ, το οποίο θα προβληθεί στον τελικό του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, γνωστό ως Super Bowl, στις 5 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για το ακριβότερο τηλεοπτικό προϊόν στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου μόλις 30 sec κοστίζουν 5 εκατ. δολάρια! Στο συνολικό κόστος για τη Buick θα πρέπει βέβαια να προστεθεί και η αμοιβή τόσο της Miranda Kerr όσο και του διάσημου quarterback των Carolina Panthers, Cam Newton.

Το σενάριο της διαφήμισης θέλει σε ένα σχολικό αγώνα αμερικάνικου ποδοσφαίρου να εμφανίζονται δύο αυτοκίνητα. «Αν αυτό είναι Buick τότε ο γιος μου είναι ο Cam Newton», λέει ένας πατέρας. «Αν αυτό είναι Buick τότε εγώ είμαι top model», αναφέρει ένας προπονητής.

Tip: Ο Newston είναι ένας από τους λίγους έγχρωμους quarterback του NFL και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες, με ετήσιες απολαβές πάνω από 20 εκατ. δολάρια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...