Μια διαφήμιση σαν ταινία για το Nissan Z (video)

Το διαφημιστικό σποτ της Nissan για το Super Bowl στις ΗΠΑ εντυπωσιάζει, όσο και το σπορ κουπέ Z.

  • -
  • -

Το θρυλικό γράμμα “Z” επιστρέφει στην γκάμα της Nissan και η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία επενδύει τα μέγιστα για να το προωθήσει. Το νέο διαφημιστικό της σποτ γυρίστηκε αποκλειστικά για το Super Bowl, τον τελικό του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα φιλοξενεί έντονες σκηνές δράσης που εντυπωσιάζουν. Ποιο είναι το καλύτερο; Ότι η Nissan ξεκίνησε μια κλήρωση για έναν τυχερό, ο οποίος θα κερδίσει ένα ολοκαίνουργιο Nissan Z του 2023!

Δείτε τη διαφήμιση στο παρακάτω video.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Nissan:

Η Nissan σηματοδοτεί την επιστροφή στις διαφημίσεις του Super Bowl στις ΗΠΑ, λανσάροντας ένα διαφημιστικό teaser  με την ονομασία «Thrill Driver», που έχει γυριστεί ως  πρεμιέρα μια περιπετειώδους ταινίας, με στοιχεία κωμωδίας και θρίλερ.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο τελικός του Super Bowλ, του Αμερικανικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, αποτελεί το πιο συνταρακτικό τηλεοπτικό γεγονός με πάνω από 110 εκατομμύρια τηλεθεατές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΟ ΝΕΟ NISSAN Z ΜΕ 405 ΙΠΠΟΥΣ, ΚΙΝΗΣΗ ΠΙΣΩ, ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΕ!

Τα teasers, δίνουν μια γεύση από το πρωτοκλασάτο καστ ηθοποιών με επικεφαλής τον βραβευμένο με Emmy  και συν-δημιουργό του Schitt's Creek Eugene Levy, πλαισιωμένο από τους Danai Gurira και Dave Bautista.

Η Πρέσβειρα της Nissan, Brie Larson, θα έχει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο σποτ για το «μεγάλο παιχνίδι».

Στα teaser spots, ο Levy ενσαρκώνει τον ήρωα Dragon, πίσω από το τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου Nissan Z του 2023. Την ομάδα του πλαισιώνουν οι Gurira και Bautista, ως Hotshot και Pointman αντίστοιχα.

Ταυτόχρονα με τα teaser spots, η Nissan ξεκίνησε μια κλήρωση για έναν τυχερό που θα  κερδίσει ένα ολοκαίνουργιο Nissan Z του 2023.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...