BMW M1 κάτω από… σκουπίδια

Σε ποιο γκαράζ θα καταλήξει;

  • -
  • -

Τι είναι αυτό που έκανε την Μ1 τόσο ξεχωριστή; Εκτός από το ότι κατασκευάστηκε σε μόλις 453 μονάδες, είναι σχεδιαστικά πολύ προχωρημένο για την εποχή του. Οι ειδικοί της Mint Classics κατάφεραν να εντοπίσουν μια BMW M1 του 1981 (όταν σταμάτησε η παραγωγή του), η οποία είχε ξεχαστεί μόνη της και κάτω από παλιοπράγματα σε ένα γκαράζ της βόρειας Ιταλίας. Το σπορ γερμανικό μοντέλο είχε αγοραστεί το 1982, ενώ είχε προλάβει να γράψει 7.392 χιλιόμετρα στην άσφαλτο πριν παραδοθεί στη μάχη με τη σκόνη.

Όταν η BMW M1 βγήκε αυτό το γκαράζ ήταν εμφανές ότι ο χρόνος ήταν ιδιαίτερα γλυκός μαζί της, μιας και δεν είχε κανέναν σοβαρό πρόβλημα. Έτσι, η διαδικασία της αναπαλαίωσης θα είναι αρκετά εύκολη και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα βγει στο σφυρί για να το χαρεί κάποιος τυχερός συλλέκτης. Το εσωτερικό είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ τα ελαστικά θα αντικατασταθούν με νέα. Ο κινητήρας έχει να λειτουργήσει σχεδόν 34 χρόνια, άρα θα είναι μεγάλη έκπληξη να ξεκινήσει με ευκολία.

Αν θέλετε να δείτε τη διαδικασία αναπαλαίωσης που θα πραγματοποιηθεί στη συγκεκριμένη Μ1, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τη σελίδα της Mint Classics.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...