Προσφέρουν σε 25χρονο ένα Honda δωρεάν. Γιατί;

Δούλευε καθημερινά σε δύο δουλειές και περπατούσε 26 χιλιόμετρα

  • -
  • -

Σύμφωνα με το today.com, ο Kyle Bigler αναγκαζόταν να περπατάει καθημερινά 26 χιλιόμετρα και να δουλεύει σε δύο διαφορετικές δουλειές. Ο 25χρονος έχει σοβαρό πρόβλημα ομιλίας, κάτι που καθιστούσε δύσκολο να βρει θέση εργασίας με καλές απολαβές. Έτσι, αναγκάστηκε να δουλεύει σε δύο διαφορετικούς εργοδότες, με τον πρώτο να βρίσκεται σε 12 χιλιόμετρα απόσταση και τον δεύτερο 14 χιλιόμετρα από τον πρώτο.

Την ιστορία την έγραψε αναλυτικά μία κυρία στο facebook, η οποία τον συνάντησε τόσο στη μία δουλειά όσο και στην δεύτερη, το βράδυ της ίδιας μέρας. Την επόμενη μέρα, το προφίλ της είχε κατακλειστεί με πολλά μηνύματα, από τα οποία αρκετά πρόσφεραν στον Kyle μία καλύτερη θέση εργασίας, καθώς κάποια άλλα χρήματα. Ανάμεσά στα εκατοντάδες μηνύματα υπήρχε και ένα από μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτου της περιοχής, που πρόσφερε στον Kyle ένα Honda Accord του 2005 για να μπορεί να μετακινείται πολύ πιο γρήγορα στις δουλειές του.

Ο Kyle χαρούμενος ανέφερε ότι πρέπει να βρει πώς θα γεμίζει πλέον, τον χρόνο που κερδίζει από τη μετακίνησή του με το αυτοκίνητο. Προσωπικά θα του πρότεινα… με ύπνο;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...