Αγνώριστο το Σχιστό! Δείτε σε φωτό το νέο δρόμο

Ο σκοπός ήταν ο Πειραιάς, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, να αποκτήσει ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο. Πλέον, είναι πραγματικότητα!

  • -
  • -

Η αναβάθμιση του οδικού δικτύου είναι εργασία η οποία έχει πολλαπλά οφέλη για τους πολίτες. Η ασφάλεια που συνεπάγονται οι δρόμοι με καλύτερη άσφαλτο, αλλά και η σωστή ροή της κυκλοφορίας που έχει σαφές αντίκτυπο όταν η κίνηση των οχημάτων είναι υψηλή, αποτελούν δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες για την καθημερινότητά μας. Οι πρόσφατες εργασίες στον Πειραιά, αναβάθμισαν το οδικό δίκτυο και παράλληλα, δεν επιβαρύνθηκαν οι καθημερινοί χρήστες καθώς οι υπεύθυνοι φρόντισαν να εκμεταλλευτούν τη χαμηλή ροή οχημάτων του Αυγούστου.

Τι εργασίας έγιναν στη λ. Σχιστού-Σκαραμαγκά

Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει τις εκτεταμένες εργασίες για την βελτίωση του οδικού δικτύου και την οδική ασφάλεια καθόλη τη διάρκεια του Αυγούστου, εκμεταλλευόμενη την αραιή κυκλοφορία των οχημάτων.

Δείτε ακόμη: Έρχεται επανάσταση με «έξυπνα» φανάρια στην Αττική - Πού θα μπουν και γιατί;

Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης του οδικού δικτύου του Πειραιά. Ειδικότερα ολοκληρώθηκαν, οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδοστρώματος της λεωφ. Σχιστού - Σκαραμαγκά, του ρεύματος κυκλοφορίας από Κερατσίνι προς Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου και συγκεκριμένα σε τμήμα μετά τον κόμβο του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού, στο πλαίσιο του έργου Συντήρησης οδοστρωμάτων και αποκατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής  με προϋπολογισμό  4.000.000 €.

Χθες το βράδυ στο συγκεκριμένο τμήμα, εκτελέστηκαν εργασίες οριζόντιας σήμανσης – διαγράμμισης, με παράλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν με την συνδρομή της τροχαίας. Ο κ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: «Ο Πειραιάς, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, αποκτά ένα οδικό δίκτυο σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην προστασία της ανθρώπινης ζωής με παρεμβάσεις που ενισχύουν την οδική ασφάλεια σε όλη την Αττική, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...