Ο Ken Block έφαγε πόρτα από το Top Gear (video)

Ο Stig επικράτησε την τελευταία στιγμή του Ken Block που δεν πέρασε τη συνέντευξη για την εκπομπή

  • -
  • -

Με το Top Gear να μην έχει ξεκινήσει καλά τη νέα χρονιά, οι άνθρωποι της εκπομπής προσπαθούν να κατεβάσουν ιδέες έτσι ώστε να ανεβάσουν τα πεσμένα νούμερα. Το δεύτερο επεισόδιο μάλιστα πήγε ακόμα χειρότερα, με τα νούμερα τηλεθέασης να πέφτουν κατά 30%.

Μια προοπτική είναι να διευρύνουν την ομάδα των παρουσιαστών με κάποιον άνθρωπο του αυτοκινήτου αγαπητό στο κοινό που μπορεί να προσφέρει θέαμα και να κάνει τον κόσμο να επιστρέψει στην εκπομπή. Ο Ken Block πληροί τις συγκεκριμένες προδιαγραφές και έτσι βρέθηκε στο γραφείο του Chris Evans για να περάσει συνέντευξη προκειμένου το αφεντικό της εκπομπής να δει αν του κάνει.

Ο Ken Block έκανε τα γνωστά του κόλπα με απίστευτα donuts σε εντυπωσιακά υψηλές ταχύτητες και κατάφερε να εντυπωσιάσει τον κεντρικό παρουσιαστεί του Top Gear. Ωστόσο δεν είχε την ίδια άποχη όλη η ομάδα, με τον Stig να εκφράζει με τον δικό του (σιωπηλό) τρόπο τη διαφωνία του και μάλιστα να κερδίζει στέλνοντας τον Αμερικανό… σπίτι του.

Αυτό ήταν απλώς ένα διασκεδαστικό βίντεο που πρόβαλε το Top Gear και όχι πραγματικότητα, αφού ο Ken Block δεν πέρασε καμία συνέντευξη από το κανάλι, ούτε είχε καμία πρόταση να ενσωματωθεί στην ομάδα παρουσιαστών. Μήπως όμως οι Βρετανοί θα έπρεπε να το σκεφτούν ξανά και αυτή τη φορά στα αλήθεια να προσεγγίσουν τον δημοφιλή οδηγό, μήπως τους φέρει τα νούμερα που αναζητούν;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...