Πιο κοντά στο κοινό η SsangYong

Στο Auto Festival θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της στη Θεσσαλονίκη η κορεατική φίρμα

  • -
  • -

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου Auto Festival θα συμμετέχει η SsangYong με τρεις εκδόσεις του Tivoli. Η έκθεση θα ξεκινήσει στις 14 Απριλίου και θα φιλοξενήσει τη γκάμα της επανεμφανιζόμενης στην Ελλάδα Ssangyong. Έτσι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο SUV της κορεατικής φίρμας, το Tivoli. Αυτό είναι διαθέσιμο με κινητήρα diesel 1,6 λίτρων με 115 ίππους και 300 Nm ροπής.

Το αυτοκίνητο που θα εκτεθεί είναι η κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση του μοντέλου DLX 2 Tone, με τον πολύ εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων ασημί/μαύρου, με αλουμινένιες ζάντες 18 ιντσών σε μαύρο χρώμα. Παράλληλα, θα υπάρχει και η μεσαία εξοπλιστική έκδοση DLX, με 6άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με τρία προγράμματα λειτουργίας (Eco, Winter και Sport). Επιπλέον, στο test drive που διοργανώνεται στους χώρους της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν και την ευκαιρία να οδηγήσουν το νέο Tivoli 1.6 diesel στην έκδοση FWD, με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο.

Δίπλα στο Tivoli θα υπάρχει και το επαγγελματικό της SsangYong, το pick-up Actyon Sports, με 2λιτρο κινητήρα diesel, 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων και πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού επιπέδου DLX, στην 4WD εκδοχή του. Τα αυτοκίνητα της SsangYong καλύπτονται από «5ετή Πλήρη Κάλυψη SsangYong», που περιλαμβάνει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν service και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...