Μοναδικό Audi A8 L extended με 6 πόρτες

Η Audi μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το μακρύ A8L και του προσθέτει δύο ακόμα πόρτες

  • -
  • -

Η Audi παρουσιάζει μια ειδική πιο μακριά έκδοση του A8 L, με μήκος 6,36 m και τεράστιο μεταξόνιο που αγγίζει τα 4,22 m. Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές μοντέλο, σύμφωνα με την γερμανική φίρμα, το οποίο χρειάστηκε ένα χρόνο εξέλιξης έτσι ώστε να ρυθμιστούν όλα τέλεια. Το 6θυρο μοντέλο είναι τροποποιημένο από την πρώτη κολόνα και πίσω σε σχέση με το «απλό» A8 L.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην ενίσχυση του αμαξώματος προκειμένου να αυξηθεί η ακαμψία, χωρίς παράλληλα να ανέβει σημαντικά το βάρος του αυτοκινήτου. Για τον λόγο αυτό έχουν χρησιμοποιηθεί ελαφριά υλικά όπως το αλουμίνιο. Στο εσωτερικό του 6θυρου μοντέλου όλα τα καθίσματα είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και τοποθετημένα με φορά προς τα εμπρός. Κυρίαρχη είναι η πολυτέλεια, με δερμάτινες επενδύσεις υψηλής ποιότητας και τεχνολογία που περιλαμβάνει… τα πάντα.

Κάτω από το καπό του μοναδικού Audi A8 L είναι τοποθετημένος ο 3λιτρος κινητήρας TFSI βενζίνης me 310 ίππους και 440 Nm ροπής. Έτσι, το τεράστιο σεντάν μοντέλο επιταχύνει από 0-100 km/h σε 7,1 sec, με τη μέγιστη ταχύτητα να είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 km/h. Πίσω από τους μεγάλους τροχούς 19 ιντσών υπάρχουν τα φρένα από το S8 που χαρίζουν εντυπωσιακές τιμές επιβράδυνσης στο 2.418 κιλών αυτοκίνητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...