Έρχεται pick-up από τη Mercedes-Benz

Τον Οκτώβριο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το πρώτο pick-up της Mercedes-Benz

  • -
  • -

Οι Γερμανοί ετοιμάζουν το πρώτο τους pick-up, σύμφωνα με πληροφορίες και θα το παρουσιάσουν με τη μορφή concept στην Έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο. Ένα χρόνο πριν είχαν ανακοινώσει επίσημα το σκοπό τους, ενώ σήμερα το βρετανικό AutoExpress έρχεται να δώσει την πληροφορία σχετικά με την πρεμιέρα του.

Στέλεχος της Mercedes-Benz δήλωσε στο περιοδικό ότι το μοντέλο με όνομα X-Class θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέχρι το τέλος του 2017. Για την κατασκευή του θα «πατήσουν» πάνω σε μια δοκιμασμένη λύση, το Nissan Navara. Από το ιαπωνικό μοντέλο θα πάρουν το «πάτωμα» και το σύστημα τετρακίνησης.

Ωστόσο, με πλουσιότερο οπλοστάσιο όσον αφορά τους κινητήρες, η Mercedes-Benz αναμένεται να εφοδιάσει το pick-up με 4κύλινδρους και 6κύλινδρους κινητήρες προσφέροντας περισσότερες επιλογές από τους Ιάπωνες. Το επερχόμενο pick-up της Mercedes-Benz θα διατίθεται σε τρία εξοπλιστικά επίπεδα, με το βασικό να απευθύνεται στους παραδοσιακούς πελάτες μικρών φορτηγών, ενώ το κορυφαίο σε αυτούς που αναζητούν το κάτι παραπάνω σε τομείς άνεσης και ποιότητας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...