Goodyear Eagle-360: Το σφαιρικό ελαστικό

4 σφαιρικά ελαστικά που σκέφτονται μόνα τους

  • -
  • -

Ποιος είπε ότι τα ελαστικά δεν μαγνητίζουν τον κόσμο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης; Ειδικά αν έχουν μια πρωτότυπη ιδέα να προτείνουν, όπως αυτή της Goodyear, τότε σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Η εταιρεία ελαστικών παρουσίασε στο Σαλόνι ένα ελαστικό με την ονομασία Eagle-360. Η ονομασία Eagle έχει ξαναχρησιμοποιηθεί από τη Goodyear, αλλά το 360 είναι αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μιας και μιλάμε για ένα σφαιρικό ελαστικό.

Στην ουσία το πρωτότυπο ελαστικό βοηθάει το όχημα με το οποίο εξοπλίζεται να κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στα μελλοντικά αυτοκίνητα να μπορούν να κάνουν μανούβρες ή/και να παρκάρουν πιο εύκολα.

Επίσης, σύμφωνα με την εταιρεία το Eagle-360 θα εφοδιάζεται με αισθητήρες και θα ρυθμίζει από μόνο του την ταχύτητα αναλόγως με το τερέν στο οποίο κινείται το όχημα. Εκτός όμως από αυτό οι πληροφορίες που θα συλλέγουν τα ελαστικά θα μπορούν να διαμοιραστούν και στους υπόλοιπους χρήστες, ακόμα και τις Αρχές για περισσότερη ασφάλεια τους δρόμους και την μετακίνηση. Αλλά για να πάρετε μια γεύση από το μέλλον δείτε το παρακάτω βίντεο…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...