Οι τιμές του Fiat Tipo… στην Ιταλία

Η αγορά της Ιταλίας υποδέχεται το νέο Tipo και εμείς μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τις τιμές του

  • -
  • -

Άνοιξε η λίστα παραγγελιών στην Ιταλία για το νέο Fiat Tipo και μας δίνει μια πρώτη εικόνα για την τιμή που θα κινηθεί το μοντέλο και στη δική μας αγορά. Πιο συγκεκριμένα, θα είναι διαθέσιμο σε δυο εκδόσεις, την Opening Edition και την Opening Edition Plus. Η βασική τιμή του μοντέλου είναι 14.500 ευρώ, αλλά με μια προωθητική ενέργεια για την πρεμιέρα του, πέφτει στα 12.500 ευρώ, όσον αφορά την έκδοση βενζίνης με τον κινητήρα 1,4 λίτρων με τους 95 ίππους.

Η Opening Edition συνδυάζεται και με τον diesel κινητήρα 1.6 MultiJet II, των 120 ίππων. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει στον βασικό εξοπλισμό της, έξι αερόσακους, σύστημα ευστάθειας ESC, με Hill Hold, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες και καθίσματα ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος.

Η ανώτερη έκδοση Opening Plus είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδυασμό με τον diesel κινητήρα 1.6 MultiJet των 120 ίππων, με τιμή στα 19.900 ευρώ. Αυτή προσφέρει επιπλέον της βασικής, σύστημα Uconnect με πλοήγηση και οθόνη αφής πέντε ιντσών, δερμάτινο τιμόνι, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών, cruise control και υποβραχιόνιο για τους πίσω επιβάτες.

Το μήκος του νέου Tipo είναι 4,54 m, το πλάτος 1,78 m, το ύψος 1,49 m και το μεταξόνιο αγγίζει τα 1,64 m, με τον όγκο του χώρου αποσκευών να φτάνει τα 520 λίτρα. Αναμφίβολα ευρύχωρο για μια οικογένεια και σε προσιτή τιμή, σύμφωνα με την ένδειξη από τη γειτονική αγορά, με την οποία έχουμε παραπλήσια τιμολογιακή πολιτική.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...