Πηγαίνεις με Ducati, φεύγεις με Audi

Μια πρωτότυπη υπηρεσία για κατόχους Ducati προσφέρει η Kosmocar

  • -
  • -

Η Kosmocar θέτει σε εφαρμογή μια νέα υπηρεσία για κατόχους μοτοσικλετών Ducati, την οποία ονομάζει Desmo Mobility και παρέχει ως όχημα αντικατάστασης σε περίπτωση επισκευής ή ατυχήματος, ένα αυτοκίνητο της Audi. Πιο συγκεκριμένα:

Σε περίπτωση που ένας πελάτης Ducati αντιμετωπίσει κάποια βλάβη ή κάποιο ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του βρισκόμενος εκτός έδρας,  διατηρεί τη δυνατότητα  να πάει στον κοντινότερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο του ΔΕΕ Audi, από όπου και θα του παρέχεται  ένα αυτοκίνητο Audi για να συνεχίσει το ταξίδι του.

Η παραπάνω παροχή αφορά σε πελάτες Ducati που έχουν αποκτήσει τη μοτοσικλέτα τους από 01/03/2013 και μετά, ημερομηνία ανάληψης της αποκλειστικής διανομής της Ducati από την Kosmocar. Παράλληλα, η μοτοσυκλέτα του πελάτη θα μεταφερθεί με την Οδική Βοήθεια στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Ducati της προτίμησής του.

Το αυτοκίνητο που θα δοθεί στον πελάτη θα είναι ένα από τα  μοντέλα της Αudi  που υπάρχουν και είναι διαθέσιμα στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Audi. Να σημειώσουμε ότι το Δίκτυο της Kosmocar - Audi παρέχει Πανελλαδική κάλυψη και ο κάτοχος της Ducati έχει τη δυνατότατα οπουδήποτε και αν βρίσκεται στην Ελλάδα να έχει πάντα ένα μεταφορικό μέσο όποτε και εάν το χρειαστεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...