Ducati: Ποια μοτοσικλέτα κοστίζει 102.000 ευρώ στην Ελλάδα; [video]

Το ποσό μοιάζει εξωπραγματικό για μοτοσικλέτα, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως έχει ήδη εξαντληθεί!

  • -
  • -

Η Ducati συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές μοτοσικλετών και στις περισσότερες των περιπτώσεων οι δημιουργίες της προκαλούν ενθουσιασμό στους λάτρεις των μηχανών.

ducati

 

Το Centro Stile της ιταλικής μάρκας δημιούργησε μία ειδική έκδοση που βασίζεται στη Diavel 4 και έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με το αντίστοιχο τμήμα της Bentley! Ουσιαστικά, πρόκειται για μία εκδοχή του συγκεκριμένου μοντέλου, το οποίο έχει προσαρμοστεί σχεδιαστικά σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της Bentley Batur.

ducati

 

Ο αριθμός των αντιτύπων αγγίζει μόλις τις 500 μοτοσικλέτες και όσες έχουν παραχθεί έχουν ήδη πωληθεί. Η Diavel 4 με τα χρώματα της Bentley κοστίζει στην Ελλάδα – κρατηθείτε- 102.000 ευρώ! Το πράσινο χρώμα, οι σφυρήλατες ζάντες, το εμπρός φτερό και φέρινγκ, είναι μερικά από τα στοιχεία που έχουν διαφοροποιηθεί στη συγκεκριμένη έκδοση.

Δείτε ακόμη: Τι μοναδικό έχει η συγκεκριμένη Bentley Continental GT; 
Πάντως, πολλά από τα μέρη της μοτοσικλέτας έχουν κατασκευαστεί από ίνες άνθρακα. Σε επίπεδο μηχανικών μερών, η ειδική έκδοση του Diavel 4 δεν έχει αλλαγές και ουσιαστικά παίρνει ζωή από τον γνώριμο 4κύλινδρο των 1.158 cc και απόδοσης 168 ίππων.

ducati

Για όσους δεν γνωρίζουν, να θυμίσουμε πως η Bentley Batur είναι το ισχυρότερο μοντέλο της βρετανικής φίρμας, με τον W12 να αποδίδει 740 ίππους, και με την παραγωγή της περιορίζεται σε μίλος 18 αντίτυπα. Το Diavel Bentley παραδίδεται με πιστοποιητικό γνησιότητας, ενώ στη δεξιά πλευρά υπάρχει μία ειδική ταμπέλα με τον σειριακό αριθμό του μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...