10 νέα SUV στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

Πρώτη φορά τα είδαμε επί ελληνικού εδάφους

  • -
  • -

Μία από τις σημαντικότερες κατηγορίες στη χώρα μας είναι και αυτή των SUV και Crossover μοντέλων, γι’αυτό και αρκετές ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων βρήκαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015» τη δική τους... «ψηλή» πρόταση.

Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα 10 SUV / Crossover μοντέλα που ξεχώρισαν στο ελληνικό σαλόνι αυτοκινήτου.

 
Δείτε επίσης:
-Τα 7+1 σπορ μοντέλα της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ 2015
-4 νέα supermini στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015


Audi RS Q3

Για πρώτη φορά η Audi έντυσε με την περιβολή RS το μικρό της SUV και το εφοδιάζει με τον 5κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.5 των 310 ίππων και 420 Nm ροπής.

 

Audi Q7

To νέο μεγάλο SUV της γερμανικής εταιρείας βασίζεται επάνω στην MQB Evo και προσφέρεται στην ελληνική αγορά με 3λιτρο κινητήρα TFSI και TDI.

 

BMW X1

To επίσημο ντεμπούτο της νέας Χ1 έγινε πριν από περίπου 2 μήνες στο σαλόνι της Φρανκφρούρτης και τώρα βρίσκεται στο ελληνικό σαλόνι και αναμένεται να εφοδιάζεται και με χαμηλού κυβισμού κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου (3κυλινδρους 1.5).

 

Ford EcoSport

To EcoSport διαθέτει compact διαστάσεις, είναι πρακτικό και για πρώτη φορά βλέπουμε σε αυτή την κατηγορία αυτοκίνητο που εφοδιάζεται με κινητήρα 1.0 EcoBoost, ενώ προσφέρεται και με τον 1.5 TDCi diesel κινητήρα.

 

Honda HR-V

Το δημοφιλές HR-V επιστρέφει στα κόμπακτ SUV μπολιασμένο με εμφάνιση Coupe, χρηστικότητα MPV και απολαυστικό οδηγικό χαρακτήρα. Κάτω από το καπό του θα συναντήσουμε είτε τον 1.5 i-VTEC (χειροκίνητο ή αυτόματο) είτε τον 1.6 i-DTEC.

 

Jeep Renagade

Πρωταγωνιστής στην έκθεση στο περίπτερο της Jeep είναι το νέο Renegade που σηματοδοτεί την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία των μικρών SUV.  Μεταξύ άλλων εκδόσεων του μοντέλου, παρουσιάζεται και το νέο Renegade Limited 4x4 με κινητήρα 1.4 Turbo που αποδίδει ισχύ 170 HP και εξοπλίζεται με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων.

 

Mitsubishi Outlander PHEV

To ανανεωμένο μοντέλο που φέρει τόσο σχεδιαστική αναβάθμιση (Dynamic Shield), όσο και μηχανολογική μιας και το «πράσινο» μοντέλο έχει εκπομπές CO2 μόλις 42 g/km.

 

Renault Kadjar

Το νέο μεσαίο crossover της Renault είδε τα φώτα της δημοσιότητας και το ελληνικό κοινό μπορεί να το δει από κοντά στο Σαλόνι της Αθήνας. Το Renult Kadjar βασίζεται στην πλατφόρμα CMF του ομίλου Renault-Nissan, άρα μοιράζεται τα περισσότερα μηχανικά του μέρη με το Nissan Qashqai.

 

Suzuki Vitara S

Το Suzuki Vitara S είναι το πρώτο μοντέλο της Suzuki με τον νέο κινητήρα 1.4 BOOSTERJET ο οποίος αποδίδει 140 ίππους στις 5.500 rpm και 220 Nm ροπής από τις 1.500 έως τις 4.000 rpm και έχει μέση κατανάλωση μόλις 5,4 lt/100 km.


Volkswagen Touareg

Η ανασχεδιασμένη εκδοχή του μεγάλου και πολυτελούς SUV της γερμανικής εταιρείας προσγειώθηκε στην Ελλάδα και βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου "Αυτοκίνηση 2015".

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...