Νέο υβριδικό Mitsubishi Outlander PHEV 2016

Το ανανεωμένο μοντέλο με σχεδίαση Dynamic Shield κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015 (IAA)

  • -
  • -

Το ανανεωμένο Mitsubishi Outlander PHEV MY 2016 κάνει το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στην 66η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA), ενώ παράλληλα μέσα στον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η διάθεσή του στην Ευρώπη. Εκτός από τη νέα σχεδίαση, τον πλουσιότερο διάκοσμο στο εσωτερικό και τη βελτιωμένη ηχομόνωση της καμπίνας, το υβριδικό SUV έχει καλύτερες επιδόσεις χάρη στο αναθεωρημένο υβριδικό σύστημα κίνησης Plug-in Hybrid EV, που σε συνδυασμό και με τη μείωση των τριβών του κινητήρα έχουν μειώσει τις εκπομπές CO2 από 44 g/km σε 42 g/km, προσφέροντας από τις καλύτερες περιβαλλοντικές επιδόσεις στην κατηγορία. Αναβαθμισμένη είναι επίσης η ευστάθεια και η άνεση στην οδήγηση. Τέλος, επιπλέον των τεχνολογιών προηγμένης ασφάλειας / πρόληψης ατυχημάτων που ανιχνεύουν την πιθανότητα ατυχήματος και συμβάλλουν στη μείωση των επιπτώσεων ή την αποφυγή ενός ατυχήματος, το νέο Outlander PHEV προσφέρει ακόμη:

  • Ultrasonic misacceleration Mitigation System: τεχνολογία προηγμένης ασφάλειας που περιορίζει το ενδεχόμενο ατυχήματος με έλεγχο των εμπρόσθιων ή οπίσθιων εκκινήσεων σε ακούσιο πάτημα του γκαζιού εάν ανιχνευτεί ένα άλλο όχημα ή εμπόδιο στη πορεία του οχήματος.
  • Multi-around Monitor (Κάμερα Πολλαπλών Κατευθύνσεων) που βοηθά τον οδηγό να παρκάρει και να ελίσσεται σε στενούς χώρους προσφέροντας μία πανοραμική εικόνα γύρω από το όχημα.

 

Δίπλα στο νέο Outlander PHEV εκτίθεται η αγωνιστική έκδοση του υβριδικού μοντέλου που θα τρέξει στο Baja Portalegre 500 cross-country rally, αγώνας που θα διεξαχθεί στην Ανατολική Πορτογαλία στις 22 - 24 Οκτωβρίου, καθώς και το σύστημα Smartphone Link Display Audio (SDA) που υποστηρίζει και τις δύο λειτουργίες αναπαραγωγής οθόνης (mirroring) Android Autο and Apple CarPlay και διατίθεται με το Pajero SUV της Ευρωπαϊκής αγοράς από τον Αύγουστο.

Η Mitsubishi παρουσιάζει στη Φρανκφούρτη και ένα σύστημα παροχής ηλεκτρισμού Vehicle-to-Home (V2H) που θα διατίθεται για το νέο Outlander PHEV. Πρόκειται για την τεχνολογία αμφίδρομης τροφοδοσίας ηλεκτρικού ρεύματος μεταξύ ηλεκτρικού οχήματος (EV) και σπιτιού που ήδη εφαρμόζεται στην Ιαπωνία και λανσάρεται στην Ευρώπη με το νέο υβριδικό Outlander. Με το V2H, όταν το Outlander PHEV είναι σταματημένο έχει δυνατότητα να τροφοδοτεί με ηλεκτρισμό το σπίτι, από την ηλεκτρική ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στη μπαταρία του. Επιπλέον, όταν συνδέεται σε ένα Home Electricity Management System (HEMS) επιτρέπει την πιο αποδοτική χρήση του οικιακού ηλεκτρικού ρεύματος μειώνοντας τις σπατάλες. Σημειώστε επίσης πως όταν συνδυάζεται με ηλιακές ή άλλου είδους πηγές ανανεώσιμης ενέργειας, το νέο Outlander PHEV καθιστά στη χρήση ηλεκτρισμού πιο αποδοτική και πιο φιλική προς το περιβάλλον για το σπίτι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...