Αποκάλυψη της νέας Porsche 911 Carrera 4 (+VIDEO)

Μαζί με την «κλειστή» 911 Carrera 4 παρουσιάστηκαν και η Cabriolet, καθώς και η Targa

  • -
  • -

Η Porsche 911 Carrera 4 βασίζεται στην τελευταία ανανέωση της 911 Carrera, που παρουσιάστηκε στην πρόσφατη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η τετρακίνητη έκδοση φέρει το γνώριμο σχεδιαστικό ύφος με εξαίρεση το αυξημένο πλάτος κατά 44mm στα πίσω τόξα, καθώς και τα πίσω φωτιστικά σώματα τα οποία πλέον ενώνονται με μία γραμμή τύπου Mission E χωρίς όμως να ανάβει.

Μοιράζεται το ίδιο νέο διπλά υπερτροφοδοτούμενο μηχανολογικό σύνολο, που αποτελείται από τον 6κύλινδρο twin-turbo 3.0 των 370 ίππων και 450 Nm ροπής. Όσο για τις εκδόσεις S, η απόδοση σκαρφαλώνει τα 420 PS και 500 Nm ροπής. Στην περίπτωση που το γερμανικό μοντέλο συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK και το πακέτο Sport Chrono, η 911 Carrera 4 επιταχύνει από στάση και φτάνει τα 100 km/h σε 4,1 sec (3,8 για τις S εκδόσεις). Η τελική ταχύτητα είναι 287 – 305 km/h, αναλόγως με την έκδοση και τα πακέτα αναβάθμισης.

Τέλος, αναβαθμίστηκε το σύστημα τετρακίνησης της φίρμας και διαθέτει στάνταρ το PASM (Porsche Active Suspension Management), ενώ το ύψος του αμαξώματος έχει μειωθεί κατά 10mm.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...