P.I.C.K. Πάτρας: Πάνω από 60 καρτ

Ρεκόρ συμμετοχών και απευθείας μετάδοση από τα κανάλια Novasports για το 7ο Διεθνές Σιρκουί /P.I.C.K. Λουξ COLA

  • -
  • -

Οι συμμετοχές στο 7ο Διεθνές Σιρκουί /P.I.C.K. Λουξ COLA τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, έχουν αγγίξει ήδη τις 60 σημειώνοντας νέο ρεκόρ. Η ημερομηνία για την υποβολή συμμετοχών είναι ανοικτή μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου και όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά ο διεθνής αγώνας καρτ που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου, παρά τις δυσκολίες των καιρών θα κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Αλλά και όσοι δεν καταφέρουν να δουν από κοντά τις μάχες των κορυφαίων οδηγών καρτ στους δρόμους της Πάτρας, θα έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν απευθείας, λεπτό προς λεπτό από τα κανάλια Novasports που θα καλύψουν όλα τα events με επαγγελματικό σχολιασμό από έμπειρο προσωπικό.

Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: ΜΙΝΙ 60cc - CSAI, ROTAX MICRO MAX, D CUP, ROTAX SENIOR MAX, ROTAX DD2 MAX – ROTAX DD2 MASTERS – RM1, SUPER. Ο τεχνικός και ο γενικός κανονισμός έχουν ήδη αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της ΟΜΑΕ (www.omae-epa.gr), της διοργάνωσης του P.I.C.K. (www.pickpatras.gr) από τις οποίες όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις λεπτομέρειες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...