Nissan Juke-R 2.0 των 600 ίππων

Το ισχυρότερο Juke που κατασκεύασε η Nissan φοράει τον κινητήρα του GT-R Nismo

  • -
  • -

To νέο Nissan Juke-R 2.0 θα κάνει ένα πραγματικά εκρηκτικό ντεμπούτο στο Goodwood. Το πρώτο crossover supercar δανείζεται τον κινητήρα του GT-R Nismo, ο οποίος αποδίδει 600 ίππους και 652 Nm ροπής κάτι που σημαίνει ότι είναι ακόμα πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του Juke-R (492 PS). Χωρίς να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επιδόσεις του, το σίγουρο είναι ότι είναι πιο γρήγορο από 3,7 sec για τα 0-100 km/h και τελική 257 km/h που είχε το απερχόμενο μοντέλο.

Αν… προσπεράσουμε την δυνατή «καρδιά» του Juke-R 2.0, συναντάμε έναν νέο εμπρός ανθρακονημάτινο προφυλακτήρα, ο οποίος φέρει μεγάλους αεραγωγούς για επιπλέον ψύξη του θηριώδους μοτέρ. Επίσης, νέος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας και ο carbon διαχύτης, ωστόσο τα φανάρια είναι από την απλή και τελευταία έκδοση του Juke.

Η Nissan παρουσίασε το Juke-R 2.0 ως ένα πρωτότυπο πρότζεκτ και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν θα περάσει και στην παραγωγή, αλλά αυτό που αξίζει να θυμηθούμε είναι ότι ο προκάτοχός του κόστιζε 526.000 ευρώ και είχαν περάσει τη γραμμή παραγωγής ελάχιστες μονάδες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...