Ετοιμάζεται η BMW X2

Το νέο μοντέλο διευρύνει τη γκάμα των crossover με κουπέ σχεδίαση και όπως είναι λογικό θα βασίζεται στην ολοκαίνουργια X1

  • -
  • -

Πληροφορίες από τους κύκλους της BMW έχουν επιβεβαιώσει την έναρξη της εξέλιξης ενός μοντέλου που θα ονομάζεται Χ2, και προφανώς θα είναι ένα crossover με κουπέ σχεδίαση, στο πρότυπο των X6 και X4.

Η βάση του είναι ήδη έτοιμη και πρόκειται για την νέα BMW Χ1 που μόλις παρουσιάστηκε, ενώ τώρα ξεκινάει η περίοδος εξέλιξης που θα διαρκέσει κοντά στα 2,5 χρόνια. Ο προγραμματισμός λέει ότι τα πρώτα πρωτότυπα θα έχουν βγει στο δρόμο μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Όπως και η Χ1, έτσι και η Χ2 αρχικά θα διατίθεται με 4κύλινδρους κινητήρες ενώ αργότερα η γκάμα θα συμπληρωθεί με τη νέα γενιά 3κύλινδρων κινητήρων που γνωρίσαμε στη Σειρά 2 Active Tourer. Ανάλογα με την έκδοση η κίνηση θα μεταδίδεται στους εμπρός ή και τους τέσσερις τροχούς, με τη βοήθεια είτε ενός χειροκίνητου κιβωτίου με 6 σχέσεις είτε ενός αυτόματου με 8. Υπάρχουν επίσης βλέψεις και για έκδοση M Performance, με τον 2λιτρο 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα της εταιρείας και απόδοση πάνω από 300 ίππους, ώστε να αντιπαρατεθεί με το Audi RS Q3 και τη Mercedes-Benz GLA45 AMG.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...