H νέα BMW X1 με M Sport πακέτο

Σαν μία μικρή X5 μπορεί να χαρακτηριστεί η ανανεωμένη Χ1 με το πακέτο M Sport

  • -
  • -

Πρόσφατα παρουσιάστηκε η ανανεωμένη BMW X1, η οποία έχει αναβαθμιστεί αισθητά σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Η βασική διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη Χ1 είναι ότι πλέον βασίζεται σε νέα προσθιοκίνητη πλατφόρμα και διαθέτει στις ακριβές εκδόσεις και το σύστημα τετρακίνησης. Επίσης, ανάμεσα στα πακέτα αναβάθμισης υπάρχει και το M Sport, καθώς και η γνώριμη απόχρωση της φίρμας, Estoril Blue.

Η ανανεωμένη BMW X1 με το πακέτο M Sport θυμίζει έντονα μία μικρή Χ5 και σε αυτό βοηθάνε οι αγριεμένοι προφυλακτήρες, νέα πλαϊνά μαρσπιέ και η επανασχεδιασμένη γρίλια στην μάσκα του αυτοκινήτου. Προσφέρεται με δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 18 και 19 ιντσών και ανάρτηση M Sport, η οποία χαμηλώνει το αμάξωμα της Χ1 κατά 10 mm σε σχέση με τις απλές εκδόσεις. Η ίδια σπορτίφ φιλοσοφία επικρατεί και στο εσωτερικό της, με σπορ καθίσματα, Μ δερμάτινο τιμόνι και με αρκετά ηλεκτρονικά βοηθήματα.

Η τιμή του πακέτου ξεκινάει από τα 4.100 έως και τα 5.200 ευρώ για τη γερμανική αγορά, αναλόγως με την έκδοση του μοντέλου, ενώ το M Sport package θα είναι διαθέσιμο από τον Νοέμβριο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...