Οι Harley-Davidson του 2015: Πιο classic δεν γίνεται

Ακολουθεί το δρόμο που χάραξε με συνέπεια, με παρουσία όλο και πιο κλασική. Οι μοτοσυκλέτες της δεν θα μπορούσαν να ήταν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, μόνο που φέτος υπάρχει και μια έκπληξη

  • -
  • -

Ας αρχίσουμε από τη έκπληξη που δεν είναι άλλη από την ολοκαίνουργια Street 750 που φορά υγρόψυκτο κινητήρα με εκκεντροφόρους επικεφαλής! Είναι μια μοτοσυκλέτα που έλειπε από τη γκάμα, καθώς δεν υπήρχε κάτι που να φορά το θρυλικό σήμα αλλά που να απευθύνεται σε ένα πιο «soft» αγοραστικό κοινό.

Το επόμενο βήμα μας πάει στην Superlow 1200Τ με τον κλασικό αερόψυκτο κινητήρα και παίρνουμε την ανηφόρα για τις Switchback και Heritage Softail στα 1.690 κυβικά πλέον. Η δεύτερη αποτελεί ό,τι πιο ρετρό, διαθέτοντας «κρυμμένα» πίσω αμορτισέρ, μεγάλα φτερά και λευκά πλαϊνά ελαστικών!

Στην ίδια λογική και η Road King Classic που θυμίζει τις μοτοσυκλέτες της αστυνομίας (για όσους τις θυμούνται) με διπλές πίσω εξατμίσεις και τριπλά φανάρια εμπρός.

Από αυτό το σημείο τέλος, κάνουμε ακόμα ένα βήμα για να ανέβουμε κατηγορία στις «τουριστάδικες» εκδόσεις όπως οι Street Glide Special και Electra Glide Ultra Classic.

Σας το δηλώσαμε, πιο classic δεν γίνεται.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...