Ηλεκτρικό Smart από 18.500 ευρώ σε συνεργασία με ELPEDISON

Σε πιο προσιτή τιμή προσφέρεται τώρα το Smart Electric Drive σε συνεργασία με τον προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος ELPEDISON

  • -
  • -

Η συνεργασία της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. με την ELPEDISON είχε ως καρπό της την ειδική έκδοση smart fortwo electric drive ELPEDISON με βασικό όφελος για τον πελάτη την περαιτέρω μείωση της τιμής του οχήματος.

Έτσι, το smart fortwo electric drive ELPEDISON  καθιστά την αμιγώς ηλεκτροκίνητη οδήγηση ακόμα πιο προσιτή, ακόμα πιο συμφέρουσα στο ευρύ κοινό καθώς με τη σημαντική συμβολή της ELPEDISON  μπορεί να αποκτηθεί από €18.500. 

Επιπλέον, με το πρωτοποριακό πρόγραμμα smart 4U δίνεται η ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν το smart electric drive ELPEDISON με €249*

Διαβάστε περισσότερα για το ηλεκτρικό Smart ΕΔΩ!

* To smart 4U αφορά ιδιώτες ή ελεύθερους επαγγελματίες πελάτες, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα αποπληρωμής εναλλακτικά σε 36/48 ή 60 ισόποσες δόσεις + 1 τελευταία μεγάλη δόση (Balloon) η οποία ισοδυναμεί με την υπολειμματική αξία του οχήματος στο τέλος της χρηματοδότησης. Με την αποπληρωμή και της τελευταίας ισόποσης δόσης ο πελάτης έχει τις εξής εναλλακτικές επιλογές:

-Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος

- Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης (Balloon) με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Τράπεζα κατά την περίοδο αυτή

- Επιστροφή του οχήματος στο Διανομέα βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων επαναγοράς

Χρηματοδότηση "smart 4U", smart electric drive ELPEDISON, με βασική τιμή 18.500€, Προκαταβολή €7.024, 36 δόσεις από €249, 37η δόση €7.350,  Σ.Ε.Π.Π.Ε. 10,74% υπολογιζόμενο για χρηματοδοτούμενο ποσό 13.301€, με προστασία δανείου και διαχειριστικά έξοδα, σταθερό επιτόκιο 8,9% πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75, Συνολικό πληρωτέο ποσό €23.582.

Το ποσό της δόσης έχει στρογγυλοποιηθεί στην πλησιέστερη ακέραια τιμή. Στη μηνιαία δόση συμπεριλαμβάνονται το συμβόλαιο συντήρησης Excellent για 3 χρόνια ή 45.000χλμ που παρέχει επέκταση εγγύησης 1 έτος με αντικατάσταση μπαταρίας και 3 χρόνια full service με όλες τις εργασίες συντήρησης σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και αλλαγές αναλωσίμων λόγω φθοράς, συνολικής αξίας 1.570€, οι οποίες προστίθενται στην αξία οχήματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...