Πρώτες φωτογραφίες του νέου Audi A4

Οι κατάσκοποι φρόντισαν να δώσουν στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες από το νέο μεσαίο Audi, πολύ πριν την επίσημη παρουσίασή του

  • -
  • -

Αν και θα αποκαλυφθεί επίσημα πριν από την έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο, οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το Audi A4 έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα το εμπρός φανάρι, μια γενική φωτογραφία του ταμπλό (χωρίς το τιμόνι) κι ένα κομμάτι της κεντρικής κονσόλας με το λεβιέ του αυτόματου κιβωτίου. Το φανάρι αλλά και η γενικότερη προσέγγιση του εμπρός μέρους φαίνονται σαφώς πιο ακονισμένα, ενώ μέσα είναι σαφείς οι επιρροές από τα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρείας στο κομμάτι της αισθητικής. Το ίδιο αναμένεται και στο κομμάτι της ποιότητας ασφαλώς, όπως άλλωστε και στις τεχνολογίες που θα έχει το νέο Α4.

Όπως έχουμε ήδη γράψει, το νέο μοντέλο θα πατάει στη δεύτερη γενιά της πλατφόρμας MLB και θα είναι έως και 100 κιλά ελαφρύτερο, διατηρώντας -προφανώς- τις εκδόσεις με την τετρακίνηση quattro. Θα έχει επίσης μια ευρύτατη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα υπάρχει και μια έκδοση e-tron, που σύμφωνα με πληροφορίες θα αποδίδει 327 ίππους. Το νέο A4 θα βρίσκεται στη χώρα μας ήδη από το Σεπτέμβριο και μέχρι τότε είναι βέβαιη η σταδιακή κλιμάκωση της ροής πληροφοριών για τα τεχνικά του στοιχεία.

Πηγή: autohome.com.cn

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...