To Citroen Berlingo facelift και σε ηλεκτρική έκδοση

Το ανανεωμένο Citroen Berlingo θα υπάρχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, ενώ αναμένεται να δούμε και ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου

  • -
  • -

Η Citroen έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το ανανεωμένο Berlingo. Η γαλλική φίρμα όμως μας δημοσιοποίησε αρκετά στοιχεία για το MPV της, το οποίο έχει ελάχιστες διαφορές. Οι μικρές τροποποιήσεις του μοντέλου είναι ο εμπρός προφυλακτήρα, η αλλαγμένη γρίλια και τα φώτα ημέρας LED, τα οποία άλλαξαν πλέον θέση. Επίσης, προστέθηκαν δύο ακόμα νέες αποχρώσεις για τον εξωτερικό χρωματισμό.

Αν περάσουμε στο εσωτερικό, θα αντικρύσουμε την 7 ιντσών οθόνη αφής (Touchdrive) της εταιρείας με τεχνολογία MirrorLink και πλοηγό. Επίσης, μέσω της οθόνης μπορεί κανείς να πληροφορηθεί από κατάσταση του οχήματος.

Το Citroen Berlingo facelift εφοδιάζεται με τους κινητήρες BlueHDi των 75 ίππων, BlueHDi των 100 ίππων, BlueHDi των 100 με Start&Stop, BlueHDi των 100 start&stop με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και τον BlueHDi των 120 Start&stop με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Επίσης, θα υπάρχει και ηλεκτρική έκδοση με 67 ίππους και 200 Nm ροπής, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να διανύσει μέχρι και 170 km με μέγιστη ταχύτητα τα 110 km/h. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...