Ταχύπλοο σκάφος εμπνευσμένο από τη Mercedes-AMG GT S

Η Cigarette Racing και η Mercedes-AMG παρουσιάζουν στη φετινή Διεθνή Έκθεση Σκάφους στο Μαϊάμι το τελευταίο μοντέλο της μακροχρόνιας συνεργασίας τους: το Cigarette Racing 50 Marauder GT S

  • -
  • -

Η συνεργασία μεταξύ της Mercedes-AMG και της Cigarette Racing ξεκίνησε το  2007 και βασίζεται κυρίως στο κοινό πελατολόγιο και τις κοινές προωθητικές ενέργειες. Είτε στην ξηρά είτε στη θάλασσα, η απόδοση είναι το κοινό στοιχείο που ενώνει τη Mercedes-AMG και τη Cigarette Racing. Ακριβώς όπως τα αυτοκίνητα επιδόσεων της Mercedes-AMG, τα αμερικάνικα ταχύπλοα σκάφη των 38 έως 55 ποδιών (11.6 έως 16.87 μέτρα) είναι από τα ταχύτερα και πιο ιδιαίτερα του είδους τους παγκοσμίως. Διατίθενται επί παραγγελία και είναι κατασκευασμένα στο χέρι για τους ενθουσιώδεις του είδους ενώ είναι δοκιμασμένα σε ακραίες συνθήκες. Αλλά και το DNA των Mercedes-AMG και Cigarette Racing προδίδει την αδερφική τους συγγένεια. Και οι δύο εταιρείες έχουν τις ρίζες τους στους αγώνες ταχύτητας και βιώνουν με πάθος την αγωνιστική τους φύση.

Το Cigarette Racing 50 Marauder GT S είναι εξοπλισμένο με δύο αγωνιστικούς κινητήρες Mercury, και λόγω της κατασκευής ελαφρού κράματος γίνεται εξοικονόμηση περίπου 450 κιλών σε βάρος. Το μήκος του ταχύπλοου φτάνει τα 50 πόδια (περίπου 15 μέτρα), ενώ το πλάτος του τα 8 πόδια (περίπου 2.40 μέτρα). Η μέγιστη ταχύτητά του υπερβαίνει τα 217 km/h. 

Η σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από το κλασσικό κόκπιτ της Cigarette Racing. Το interface για το χρήστη βασίζεται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας: επικοινωνία μέσω Bluetooth, έλεγχος μέσω Η/Υ, τέσσερις οθόνες υψηλής ανάλυσης, συστήματα πλοήγησης Garmin και Cigarette, καθώς και ηχοσύστημα τελευταίας γενιάς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...