Ανάκληση Volkswagen Polo MY 2015

Για αντικατάσταση εγκεφάλου αερόσακου

  • -
  • -

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ελέγχου αυτοκινήτων VW Polo.
Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 192 οχήματα, χρονολογίας κατασκευής ΜΥ 2015, στα οποία υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν λανθασμένα σήματα στην ηλεκτρονική μονάδα διαχείρισης των αερόσακων λόγω σφάλματος στην κατασκευή του εσωτερικού αισθητήρα επιτάχυνσης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ενεργοποίηση της προειδοποιητικής λυχνίας ελέγχου στον Πίνακα Οργάνων. Ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί πλήρως η περίπτωση να υπάρξει ακούσια ενεργοποίηση αερόσακου χωρίς να έχει προηγηθεί προειδοποίηση. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα.  Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ενημέρωσης των ιδιοκτητών των ανωτέρω οχημάτων, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Volkswagen της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι Καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με την Εξυπηρέτηση Πελατών Volkswagen στο τηλέφωνο 210 9981100.


 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...