Classic Le Mans 2014: Το μεγαλύτερο θέαμα

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα οργανωμένο… χάος κλασικών αυτοκινήτων που διαρκεί 24 ώρες! Για έβδομη χρονιά ήταν το μεγαλύτερο classic show.

  • -
  • -

Υπάρχει τίποτα καλύτερο; Σίγουρα όχι, όλες οι παλιές δόξες του πιο σημαντικού αγώνα όλων των εποχών, με τα φώτα αναμμένα να ζωντανεύουν άλλες εποχές! Οι ήχοι, οι εικόνες η μυρωδιά, ανεπανάληπτα στοιχεία ενός θεατρικού έργου που κανένας ποτέ δεν έχει βαρεθεί.

Ο έβδομος αγώνας του κλασικού ήταν πραγματικά εντυπωσιακός, τόσο σε συμμετοχές, όσο και στο αγωνιστικό του μέρος. Η εκκίνηση όπως πάντα, γινόταν με τους οδηγούς να τρέχουν στο αυτοκίνητο και τις συμμετοχές να περιλαμβάνουν δόξες όπως Ferrari, BRM, Jaguar, Alpine Renault, Matra, Lola, Ligier, Aston Martin και φυσικά ορδές από Porsche όλων των τύπων. Τα αυτοκίνητα τέλος ήταν χωρισμένα σε κατηγορίες ανάλογα με την χρονολογία τους όπως για παράδειγμα 1923-1939, 1949-1956, 1962-1965 και 1966-1971. Χρονολογίες που η επιλογή τους μπορεί να μοιάζει αυθαίρετη, αλλά δεν είναι γιατί συμβαδίζουν με τις αλλαγές των κανονισμών του αγώνα. Οι αναμνήσεις και οι παλιές δόξες ποτέ δεν πεθαίνουν!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...