Nissan Qashqai: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Το Best Seller που σπάει τα ταμεία

  • -
  • -

Η Nissan έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού με το νέο Qashqai και ήδη βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία των μικρομεσαίων ανταγωνιζόμενο με τα παραδοσιακά hatchback.
Ας δούμε τα βασικά του πλεονεκτήματα:


ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1,2 ΛΙΤΡΩΝ

Ο μικρός σε κυβισμό κινητήρας των 1,2 λίτρων με turbo ξεγελά το φορολογικό σύστημα, χωρίς να στερεί την οδηγική ευχαρίστηση. Διαβάστε τη δοκιμή του Qashqai 1.2 DIG-T.


DIESEL ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ
Οι δυνατότητες κίνησης πολλαπλασιάζονται με τη βοήθεια της τετρακίνησης και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους το μενού περιλαμβάνει κίνηση και στο χώμα και πολλά χιλιόμετρα ετησίως. Διαβάστε τη δοκιμή του Qashqai 1.6 dCi 4x4


ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το νέο Qashqai απέσπασε πέντε αστέρια στις τυποποιημένες δοκιμασίες του EuroNCAP με υψηλές βαθμολογίες στις επιμέρους δοκιμασίες. Δείτε και το σχετικό video του crash test του Nissan Qashqai.


ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Εγγύηση πέντε χρόνια. Η Nissan προσφέρει τη δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης στο Qashqai αυξάνοντας την αξία του αυτοκινήτου ως μεταχειρισμένου.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Διαθέτει στοιχεία εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας όπως το σύστημα που παρκάρει αυτόματα το αυτοκίνητο, είτε σε κάθετη, είτε σε παράλληλη θέση. Δείτε στο video πώς λειτουργεί το Intelligent Park Assist.

 

Ο πλήρης κατάλογος με τα τεχνικά, τις επιδόσεις και τις εκδόσεις του νέου Nissan Qashqai.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...